SRBIJO, PAZI SE! Danci NAOŠTRENI idu na EP! Haland NEMOĆAN pred rivalom "orlova"! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siguran trijumf čete Kaspera Hjulmanda.

SRBIJO, PAZI SE! Danci NAOŠTRENI idu na EP! Haland NEMOĆAN pred rivalom "orlova"! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Danska je pokazala izuzetnu formu u poslednjem pripremnom meču pred Evropsko prvenstvo, ostvarivši pobedu nad Norveškom rezultatom 3:1.

Izabranici Kaspera Hjulmanda su demonstrirali svoje kvalitete i pokazali da će biti ozbiljan rival Srbiji na predstojećem takmičenju. U ovom meču, Danska je pokazala svoju ofanzivnu snagu i efikasnost, postigavši tri gola i potvrdivši sjajnu formu uoči šampionata Starog kontinenta.

Danska je brzo stekla prednost u ovom meču, sa dva brza gola u prvih dvadeset minuta. Pjer-Emil Hojbjerg je prvi zatresao mrežu Norveške, a potom je Janik Vestergard udvostručio prednost. Ovi rani golovi su uticali na tok utakmice i postavili temelje za ubedljivu pobedu danske reprezentacije.

Iako je Norveška pokazala borbenost i opasnost u napadu, uspešno suvladavanje njihovih napadačkih pokušaja od strane danske odbrane rezultiralo je zadržavanjem vođstva. Čak je i gol Erlinga Halanda poništen nakon konsultacije VAR tehnologije, što je pokazalo čvrstinu danske odbrane i sposobnost da se odupre pritisku.

Domaćin je zatim postigao još jedan gol, čime je potvrdio svoju nadmoć, dok je Jusuf Poulsen postavio konačan rezultat. Ova ubedljiva pobeda je podigla moral danske reprezentacije i dala im dodatni motiv pred početak Evropskog prvenstva.


Danska će biti deo grupe C na Evropskom prvenstvu, zajedno sa Srbijom, Engleskom i Slovenijom. Njihov meč sa Srbijom zakazan je za 25. jun, a očekuje se da će danska reprezentacija nastaviti da pokazuje istu formu i efikasnost kao u pripremnim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading