MALER GODINE! Zbog BIZARNE povrede NE IGRA na Evropskom prvenstvu! Ovo je NEVEROVATNO!

Autor:

Sport

09.06.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Knedličke" drastično oslabljene u Nemačkoj.

MALER GODINE! Zbog BIZARNE povrede NE IGRA na Evropskom prvenstvu! Ovo je NEVEROVATNO!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski Savez Češke je potvrdio da će Mihal Sadilek propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj zbog povrede lista koju je doživeo prilikom pada sa bicikla!

Ovaj dvadesetpetogodišnji fudbaler bio je ključni igrač u startnoj postavi "knedlički", ali nažalost, neće biti u mogućnosti da se takmiči na EVRO 2024.

Mihal Sadilek je do sada odigrao 24 utakmice za nacionalni tim Češke i postigao jedan gol. Karijeru je gradio u holandskom Tventeu, ali pre toga je nosio dresove PSV Ajndhovena i Slovana iz Libereca. Njegovo iskustvo i veštine bile su od izuzetne važnosti za reprezentaciju ove države, ali nažalost, povreda ga je sprečila da se takmiči na najvećoj evropskoj smotri.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Mihael Sadilek propušta EP u Nemačkoj

Reprezentacija Češke će svoje takmičenje na EVRO 2024 započeti utakmicom protiv Portugala 18. juna, a nakon toga ih očekuju dueli protiv Gruzije 22. juna i Turske 26. juna. Ovi mečevi će biti od izuzetne važnosti za izabranike Ivana Hašeka, a njihov cilj će biti da ostvare što bolji rezultat uprkos izostanku Sadileka.

Evropsko prvenstvo startuje u petak, 14. juna, utakmicom između domaćina Nemačke i selekcije Škotske od 21 čas.

Selekcija Srbije na teren izlazi 16. juna u Gelzerkirhenu, u prvom kolu Grupe C, protiv viceprvaka Starog kontinenta, reprezentacije Engleske u istom terminu. Sa Piksijevim "orlovima" se u grupi još nalaze Danska i Slovenija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading