JOKIĆ DOMINIRAO, ALI ZABRINUO NAVIJAČE JEDNIM DETALJEM: Ovo do sada NISMO viđali kod njega

Autor:

Sport

21.07.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet je pokazao klasu

JOKIĆ DOMINIRAO, ALI ZABRINUO NAVIJAČE JEDNIM DETALJEM: Ovo do sada NISMO viđali kod njega

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Japan u pripremnom meču pred Olimpijske igre u Areni sa 119:100.

Kako je lepo videti celu reprezentaciju na okupu u toplom ambijentu Arene. Po povratku u Srbiju, Kari je razotkrio karte koje je, davajući šansu svim igračima da se pokažu, sakrivao do sada i videli smo svu raskoš u igri "orlova". Protok lopte u napadu bio je fenomenalan, a timska igra na vrhunskom nivou.

Odmah se popravio i šut za tri - što je rezultiralo jednim izuzetno efikasnim mečom koji je završen sa ukupno 219 poena.

Izuzetno širok napadački arsenal pokazala je Srbija, a najviše raduje trčanje u kontri gde sa vizijom dominira Nikola Jokić. I večeras je bio jedan od najboljih na terenu, u prvom poluvremenu je već dao 11 poena, ali je navijače zabrinuo jedan detalj.

Naime, gledaoci su primetili da je najbolji košarkaš sveta nosio na zglobu ruke bandažu koju do sada nije imao. Ipak, nije izgledalo kao da mu previše smeta dok igra, pošto je na terenu ponovo dominirao, pa se nadamo da to ne predstavlja ništa ozbiljno.

Na kraju meča, razlika je iznosila 19 poena najviše zahvaljujući činjenici da su Japanci pogodili čak 20 trojki. Ipak, jedan lagan meč za Srbiju i bitna i sigurna pobeda protiv, realno, slabijeg Japana. Sutra sledi generalka sa Grčkom na istom mestu u isto vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading