POBEDNICA "ELITE" NEPREPOZNATLJIVA: Promenila lični opis za novi život s Anđelom, Matora je bila u braku s nekom drugom osobom (FOTO)

Autor: G. D. - M. K. V.

Zadruga

22.07.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni ljubavni trougao koji je obeležio poslednju sezonu popularnog rijalitija večeras će se suočiti u studiju TV Pinka.

POBEDNICA "ELITE" NEPREPOZNATLJIVA: Promenila lični opis za novi život s Anđelom, Matora je bila u braku s nekom drugom osobom (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Pobednica "Elite 7" Аnita Stanojlović zajedno sa sadašnjim partnerom Anđelom Rankovićem suočiće se večeras u emisiji "Narod pita" sa svojom bivšom suprugom Jovanom Tomić Matorom.

Republika

Foto: Republika

Anita Stanojlović promenila lični opis

Po svemu sudeći, Anita je rešila da u novi život sa Anđelom krene potpuno nova, pa će se pojaviti potpuno neprepoznatljiva posle korekcija na licu koje je imala prethodnih dana. 

Republika

Foto: Republika

Anita Stanojlović neprepoznatljiva posle svih korekcija na sebi

Naime, ona je posle intevencija na licu, koje su joj izmenile lični opis, išla i na nadogradnju kose, pa je vrlo moguće da će se Matora večeras zapitati ko je dama preko puta, koja se zove kao njena bivša žena.

Inače, Stanojlovićeva se, odmah po izlasku iz rijalitija u kome je pobedila i ponela sa sobom 100.000 evra, bacila na remont, pa danima ne izlazi iz salona za ulepšavanje u kojima se podvrgava različitim intervencijama. 

Prvo se pohvalila kako je sredila usne, te istakla da celo lice dobija drugačiji izraz sa lepo urađenim usnama. 

Međutim, ispod objava na kojima se vidi kako se Anita podvrgla korekcijama plastičara, nižu se i kritike na račun njenih mladih godina koje su same po sebi lepe, te joj je dosta njih poručilo da je trebalo da sačeka bar još neku godinu pre nego što se prepusti ovakvom vidu ulepšavanja. 

Podsetimo, Pink je izdao saopštenje da će se paklena trojka večeras suočiti i da će gledaocu imati priliku da ih pitaju šta god požele.

Voditelj Milan Milošević će biti između njih kako ne bi izbegavali istinu dok budu odgovarali na škakljiva pitanja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading