UBIO BABU, OCA I DEDU: Aleksa - ubica iz Knjaževca, doveden u sud u Zaječaru! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.06.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njega su pripadnici policije doveli u zgradu tužilaštva s lisicama.

UBIO BABU, OCA I DEDU: Aleksa - ubica iz Knjaževca, doveden u sud u Zaječaru! (FOTO)

Foto: TANJUG/ZORAN MILIC

U Više javno tužilaštvo u Zaječaru doveden je Aleksa Milojević, osumnjičen za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu.

Njega su pripadnici policije doveli u zgradu tužilaštva s lisicama.

Foto: TANJUG/ZORAN MILIC

Aleksa Milojević

 

U ovom tužilaštvu je u 12 časova zakazano njegovo saslušanje.

Osumnjičeni je nakon hapšenja priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije hteo detaljnije da iznese odbranu jer je, kako je naveo, pod velikim stresom.

On je osumnjičen za krivično delo teško ubistvo, za koje mu preti kazna doživotnog zatvora.

Milojević se sumnjiči da je 6. juna, u 15.50, u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem - lovačkim karabinom, lišio života oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83).

Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog Miloša.

Podsećamo, Zorica, majka Alekse Milojevića, živi u Knjaževcu, u drugom braku. Kaže da nikada nije imala na umu da ostavi svoje dete, ali su bili u lošim odnosim. Svekrva je vršila pritisak na nju i branili su joj da viđa dete.

Čitavog prepodneva majka Alekse Milojevića bila je u Zaječaru i tražila advokata jer je njen sin dobio advokata po službenoj dužnosti. Zorica je plakala sve vreme dok je pričala.

Otprilike pre pet-šest godina je i počela da komunicira sa sinom. Kad je napustila njegovog oca, on je bio mnogo mali, a njoj su zabranili da viđa dete. Ona ga je sve vreme, otkad komunicira s njim, molila da pređe kod nje da živi ili iznajmi stan za sebe, pisao je Telegraf.

Imao je veliki pritisak u kući, baba i deda su bili mnogo bolesni i nepokretni. Ni fiziološke potrebe nisu mogli da obavljaju. Bili su u pelenama, on je to radio, pomagala mu je jedna žena - kaže Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading