SAZNAJEMO! UBICA IZ SARAJEVA PRIZNAO DA JE UBIO ANELA KRŠU!

Autor:

Svet

12.06.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nihad je bio u emotivnoj vezi s Kršinom suprugom

SAZNAJEMO! UBICA IZ SARAJEVA PRIZNAO DA JE UBIO ANELA KRŠU!

Foto: Shutterstock, Pxhere

Hronika

Nihad Sarajkić, osumnjičeni za brutalno ubistvo Anela Krše, predat je juče u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Tužilaštvo ima pravo na zadržavanje 24 sata, nakon čega će dežurni tužilac odlučiti o daljim merama. Za Sarajkića će, kako saznajemo, biti predloženo određivanje jednomesečnog pritvora.

On će, prema informacijama "Avaza" u 10 sati biti ispitan u Tužilaštvu. No, Sarajkić je juče tokom davanja izjave istražiteljima u MUP-u KS, kako saznajemo, priznao da je ubio Kršu. To će priznati i u Tužilaštvu, postupajućem tužiocu, u prisustvu advokata.

Prema informacijama „Avaza“, Sarajkić je bio u emotivnoj vezi s Kršinom suprugom. Naši izvori tvrde da je ona Kršu nedavno napustila zbog nasilja u porodici, zbog čega je i hapšen, te da je započela vezu sa Sarajkićem. 

U celoj priči je izgledalo je da je Sarajkić želeo da zašitit ženu, u koju se zaljubio, od Kršinih prijetnji i nasilja, pa se odlučio na ovaj brutalan čin. Kršo je više puta prijavljivan za nasilje, zbog čega je bio u pritvoru.

Inače, Sarajkić je radio kao montažer. On je na Kršinoj kući postavio i videonadzor i poznavali su se - navode mediji iz BiH.

Sada se čeka odluka Tužilaštva u Sarajevu, a prvobitno priznanje ubistva bi moglo da olakša okončanje ovog procesa i zadovoljenje pravde povodom smrti Anele Krše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading