SKANDALČINA VEKA! Ša se UMOKRIO u GAĆE, Krofakova ćerka objavila BLAMANTNI DOKAZ!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dobio novi nadimak zbog sukoba sa Stanislavom Krofakom!

SKANDALČINA VEKA! Ša se UMOKRIO u GAĆE, Krofakova ćerka objavila BLAMANTNI DOKAZ!

Foto: Printskrin

Nakon haosa između Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša tokom današnje debate, oglasila se ćerka MMA borca, Vanesa Krofak, koja je na Instagram profilu objavila niz storija. 

Naime, Vanesa je podržala oca, te mu je poslala poruku, a potom i podelila sa pratiocima i nekoliko poruka koje je dobila. Neko je primetio da se Ša umokrio u gaće tokom sukoba sa Stanislavom, a nakon toga je usledio sledeći komentar:

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak Instagram

 

Zašto Ša hoda unazad? I sve oko njega ,,fine i poštene", barem tako kažu - napisala je Vanesa na Instagramu, aludirajući na Mionu.  

Tokom jučerašnje ankete učesnici "Elite" biraju najkoristoljubivije osobe, a kada je na red došao Nenad Aleksić Ša, na njega je skočio Stanislav Krofak, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje. 

Naime, bivši dečko reperove devojke Mione Jovanović nije hteo da dozvoli da se o njemu priča u negativnom kontekstu, pa je krenuo da se sa Ša fizički obračuna.

- Ne možeš da me sprečiš da govorim o tebi, nisam ja indijanac da mi se brecaš -rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

 

- Ja ću da ti govorim kad ćeš da završiš, moraš stati kad ti ja to naredim, ja sam ušao zbog tebe sto posto, došao sam da ti zatvorim usta - rekao je Stanislav.

- Ne možeš ti meni ništa da govoriš, ko si bre ti dečko, nema brecanja niti bilo čega. Jači jesi, luđi nisi od mene - urlao je Ša.

Posle ovog okršaja Nenad Macanović je isprozivao devojku zbog koje se ova dva takmičara ne podnose. 

- Miona je koristoljubiva jer je koristila Stanislava, kobasičarka obična, Ša leči komplekse kako bi svoje frustracije izbacivao na Mioni od ranije - rekao je Bebica, a Aneli je okrenula priču na svoju muku: 

- Po meni je Janjuš najkoristoljubivija osoba, došao je preko mene do nekog cilja, pod broj dva Uroš, kome je Janjuš uzor, broj tri je Lakić, koji koristi Lejdi kao jeftinu igračicu!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dušanka

16.06.2024 05:24

ŠA JE JADAN I BEZ OVAKVIH SITUACIJA...KAD GA VIDIM U ONIM GAĆAMA, SA NOGICAMA KOJE BIRE IZ TIH GAĆA...PRI TOM IMA VELIKE PAPUČE...KAO ON JE NEKI MACAN I FRAJER...ODVRATAN JE U SVAKOM POGLEDU...ISKOMPLEKSIRAN...JA SA 65 GODINA SA NJIM NI KAFU NE BIH POPILA...

dušanka

16.06.2024 05:45

NJEGOVOJ ĆERKI SVAKA ČAST...ALI MAJA JE NAJMANJIMPROBLEM U ODNOSU NA ZLO KOJE JE MIONA,,,PROPALA...KARIJERISTA...UMIŠLJENA ZVEZDA...

Luks

16.06.2024 11:13

Ovaj Krofak je smesan sa tom pricom da je usao da mu se Sha izvini, jednom je sam rekao da je ,,usao da se ispromovira i uzme novce,, onda ne treba da tupi da je usao zbog Sha. Svako ima pravo da ga komentarise jer je u rialitiju i placen je za to, sta glumi on a tek ova cerka, balavica se ukljucila spolja da naklapa o tatinom seksu, seljacka posla. Konacno su u njihovom selu culi kako su uspeli u zivotu.