MAJA MARINKOVIĆ RONILA SUZE ZBOG ANELI! SLOMILA SE KAD SE SETILA SVOG ABORTUSA!

Autor:

Zadruga

22.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da, prišla sam joj što je potpuno ljudski i normalno. Znam kako se oseća, ne treba niko da je osudi zbog toga.

MAJA MARINKOVIĆ RONILA SUZE ZBOG ANELI! SLOMILA SE KAD SE SETILA SVOG ABORTUSA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Maja Marinković rastužila se posle svega nakon što je njena ljuta rivalka Aneli Ahmić juče abortirala Janjuševo dete. Maja se u više navrata krila, pa je čak i zaplakala jer je davno sa istim muškarcem prošla kroz istu stvar.

- Majo ti si danas osetila potrebu da zagrliš Aneli i poljubiš, pružila si joj i podršku - rekao je voditelj.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

- Da prišla sam joj što je potpuno ljudski i normalno. Znam kako se oseća, ne treba niko da je osudi zbog toga. Meni je žao što moram da kažem da je ovo najbolja odluka, ali nigde budućnosti, nigde perspektive. Ona treba da misli na sebe i svoju budućnost. Naravno da će proći ovaj teški period, ali kada izađe verujem da će se oporaviti. Nijedna osoba u ovoj trenutku ne može da joj sudi, mi žene koje smo prošle kroz te stvari znamo kako je to - rekla je Maja.

- Da li si videla sebe danas u njoj? - upitao je voditelj.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- Da, iskreno. Danas su mi zasuzile oči kada sam je videla. Šta god joj treba tu sam. Koje god konflikte da smo imale, sve je oprošteno. Kada se desi ovakva situacija ljudi sa kojima si imao konflikte budu najveća podrška - rekla je Maja.

- Ispada da ti koja si njen najveći dušmanin joj pružaš više podrške i pokazuješ više empatije prema njoj, nego čovek koji je napravio dete - rekao je voditelj.

- Pa naravno, jer sam prošla sve isto sa istim čovekom. On sad ustaje i brani bivšu ženu. Gde je ta odgovornost i da realno sagleda situaciju - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading