ANELI SUTRA ABORTIRA JANJUŠEVO DETE: Evo šta on radi POSLEDNJU NOĆ pred svršen čin koji je pred njim (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.06.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarškaš kao da je predosetio da se nešto strašno dešava!

ANELI SUTRA ABORTIRA JANJUŠEVO DETE: Evo šta on radi POSLEDNJU NOĆ pred svršen čin koji je pred njim (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon što je isplivala informacija da Aneli Ahmić sutra ide na abortus ujutru u 10 časova i 30 minuta, sve su oči uprte u Marka Janjuševića Janjuša.  

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić sutra ujutru ide da prekine tudnoću

Naime, Ahmićeva nosi dete koje je u "Eliti" začela sa Janjušem, ali je odluku o prekidu trudnoće donela sama, na osnovu njegovog ponašanja prema njoj isključivo nakon što je saznala da je u drugom stanju. Iako je bila reč o rizičnoj trudnoći, sve i da je rešila da je iznese do kraja, pitanje je da li bi uspela u tome s obzirom na to da su gotovo svakodnevno imali brutalne svađe, tokom kojih su oboje doživljavali nervne slomove. Sudeći po tome, teško da bi se i napolju, po završetku rijalitija, situacija odvijala drugačije. 

Republika

Foto: Printskrin

Marko Janjušević Janjuš se osamio u dvorištu

Međutim, bivši košarkaš je u više navrata govorio da on dete želi, bez obzira na njihov odnos, te je insistirao i na razgovoru kako bi pokušali da nađu način da se dete rodi, neovisno o tome da li će njih dvoje biti zajedno ili ne.

Aneli ni posle tog razgovora nije želela da odustane od svoje konačne odluke da abortira, a mnogi misle da je tome doprineo i susret sa sestrom Sitom Ahmić, koja joj je, između ostalog, predočila da Janjuš nema sredstava da izdržava to dete. 

Sada, kada je već izvesno da će sutra otići na kiretažu, u Beloj kući kao da se već oseća da se nešto dešava. Naime, Janjuš nema mira i ne može ni da spava, pa se osamio u dvorištu.

Očigledno je da je predosetio o čemu se radi pa sve vreme deluje tužno dok sedi na klupi pored jezera i nije otišao na spavanje što to obično radi ostalim danima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

21.06.2024 12:06

Janjuš je katastrofa kao čovek, kao ličnost. Potpuno nezreo, samoživ, neinteligentan, ne zna rečenicu da skolopi a umislio da je bitan i da je neki rijaliti igrač. Strašno!

Odgovori 12 5