HITNO OGLAŠAVANJE TAKIJA MARINKOVIĆA! SAMO JEDNO REKAO O ANELINOM ABORTUSU! POMENUO ĆERKU MAJU (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.06.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno je imao da poruči...

HITNO OGLAŠAVANJE TAKIJA MARINKOVIĆA! SAMO JEDNO REKAO O ANELINOM ABORTUSU! POMENUO ĆERKU MAJU (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official

Učesnica rijalitija ''Elita'Aneli Ahmić danas je posetila jednu kliniku kako bi obavila abortus, a nakon njenog povratka u Belu kuću rasula se na sitne komade, kao i Marko Janjušević Janjuš.

Oni su prolili reku suza, a ovim povodom oglasio se i otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, budući da je i ona abortirala Janjuševo dete nakon Zadruge 4. Taki je prokomentarisao da nikako nije za ovu opciju kod devojaka koje zatrudne, ali da je za Ahmićku ovo najbolja opcija u datom momentu. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

 

Ne podržavam to. Žalim se što se to dogodilo, ali to je najbolje rešenje za nju. Aneli nema nikakvu perspektivu pored Janjuša. Isto je prošla kao moja ćerka. Videla je da je samoživ, da je materijalista, imala bi samo još jednu muku na glavi, dva različita su sveta - rekao je Taki za Pink.rs i progovorio o Majinoj reakciji koja je pokazala veliku empatiju prema Aneli:

Maja je veliki čovek, pokazala je da se saoseća, svi su je osudili, ispalo je da je lažov, ali sve dođe na svoje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Podsećamo, kako je sporna informacija došla i do njegove porodice u Prijepolju, kod kuće su van sebe, jer se nisu nadali da će Aneli definitivno da se odluči na ovo, pa je sada maltene proklinju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić i Maja Marinković

 

- Aneli je abortirala i ovde je užasna situacija! Oni su bili srećni zbog prinove, iako Aneli od starta nisu voleli. Drago im je bilo što će Janjuš opet da postane tata, ali sad ovo sve menja. Aneli ne mogu da smisle posle svega, ne voli niko žene u selu koje su tako spremne da rasture porodicu - priča nam izvor blizak porodici košarkaša. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading