ŠOK-REAKCIJA MAJE MARINKOVIĆ NA ANELIN ABORTUS! Evo šta je starleta uradila krišom! NEĆETE VEROVATI ŠTA JE REKLA!

Autor:

Zadruga

21.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta ima veliku empatiju...

ŠOK-REAKCIJA MAJE MARINKOVIĆ NA ANELIN ABORTUS! Evo šta je starleta uradila krišom! NEĆETE VEROVATI ŠTA JE REKLA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Aneli Ahmić abortirala je Janjuševo dete danas, nakon što je donela odluku da ne želi da rodi, a haos se od njenog povratka u Belu kuću ne smiruje. Kako su joj cimeri redom prilazili u nameri da je pitaju kako je, mnoge je šokirala reakcija Maje Marinković, koja, se udaljila od Aneli i krišom komentarisala Anelin abortus.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Strašno je ovo što je Aneli uradila, ali ja sam prošla istu stvar i znam da ženi nije svejedno sa ovim stvarima. Ovo može da ostavi veliki trag, ali moramo da mislimo na sebe, ako već muškarci sa kojima smo nemaju nameru da misle i brinu o nama. Ne treba sa svakim ni da se osniva porodica. Svega tu ima - rekla je Maja, koje je Aneli pružila podršku i kada je trebalo da ode u bolnicu i izađe iz rijalitija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

U međuvremenu, nakon što je Marko Janjušević Janjuš saznao da se Aneli Ahmić vratila sa abortusa, odlučio je da se obuče i da joj odmah priđe.

Njih dvoje su zajedno plakali u kući Odabranih, a onda mu je ona poručila da joj ne prilazi.

- Nemoj da mi prilaziš - rekla je Aneli.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

- Kako si? - upitao je on, a Aneli je smao plakala.

- Imam svašta da te pitam - dodao je Janjuš kroz suze.

Podsećamo, takmičarka "Elite" Aneli Ahmić danas je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona je na kliniku stigla nešto pre 11 častova, a napustila je malo posle 15 časova.

Pratilo ju je obezbeđenje, koje ju je sve vreme držalo za ruku, prenosi "Blic". Njena sestra Sita Ahmić oglasila se odmah nakon sestrinog abortusa.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading