ANELI SE VRATILA U ELITU NAKON ABORTUSA: Ahmićeva u NERVNOM RASTROJSTVU, prolila GORKE SUZE!

Autor:

Zadruga

21.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se vratila u Elitu!

ANELI SE VRATILA U ELITU NAKON ABORTUSA: Ahmićeva u NERVNOM RASTROJSTVU, prolila GORKE SUZE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, donela je tešku odluku koja je uzdrmala njenu porodicu, prijatelje i cimerie. Naime, nakon što je saznala da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, Ahmićeva je odlučila da prekine trudnoću. Ova odluka je izazvala lavinu komentara i emocija, kako u samom rijalitiju, tako i van njega.

Nakon niza katastrofalnih svađa i raskida sa Janjušem, Aneli je odlučila da ode na takozvano "čišćenje". Međutim, nakon zahvata, Ahmićeva je napustila kliniku uz pomoć obezbeđenja, otežano hodeći i u suzama. Procurile su slike iz bolnice na kojima se vidi da je Aneli u stanju očaja, ne prestajući da plače.

 

- Muka mi je bilo, sinoć nisam ni spavala. Tamo sam počela da sanjam njega, kako je došao u bolnicu sa Zolom i kako je počeo da mi se smeje. Ja se ne sećam posle toga ništa. Sanjala sam Situ, Noru, brata, i kako Sita nije htela malu da mi dovede. Počela sam da se gušim pre anestezije. Užasan osećaj, tako me je sramota. Sramota me je od vas, od doktora. Sedim tamo raskrečena... - govorila je Aneli.

Nakon teške odluke koju je donela, Aneli se vratila u "Elitu" uz pratnju obezbeđenja, gde će nastaviti svoje učešće do finalne večeri zakazane za 13. jul. Nesumnjivo je da je pred Aneli turbulentan period, ali će njen povratak u rijaliti sigurno izazvati nove emocije i reakcije kod ostalih učesnika.

Milica Mitrović, urednica zabavnog programa televizije Pink, izdala je danas zvanično saopštenje, te otkrila tačan datum završetka "Elite 7". Naime, veliko superfinale "Elite" zakazano je za subotu, 13. jul, sa početkom u 21h, što je Milica objavila na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading