MIONA PECNULA ŠA, ON URADIO SAMO JEDNO! POMENULA PORODICU, EVO ŠTA JE REKLA!

Autor:

Zadruga

21.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićka je bila oštrija neko ikad...

MIONA PECNULA ŠA, ON URADIO SAMO JEDNO! POMENULA PORODICU, EVO ŠTA JE REKLA!

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnica Elite Miona Jovanović opet je tokom rasprave pecnula Nenada Aleksića Ša, pa je rekla da misli kako njeni kod kuće njega ne smatraju muškarcem u situacijama kad popeni i viče na sve strane. 

- Nenade, kad počneš da vičeš onako kako ti znaš, samo mi je u glavi to kako te moji gledaju i doživljavaju kod kuće. Ti si gori od žene kad se tako ponašaš i verujem da te uopšte ne vole u tim situacijama. Ja te molim da se smiriš i kontrolišeš jer je ovo prevršilo svaku meru. Ne mogu da shvatim da je muškarac spreman toliko daleko da ide. U početku sam mislila da ćeš da se središ, ali ovo je više i meni preko glave - pričala je Miona, a Ša je samo pušio i pokušavao da iskulira celu situaciju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović

 

Inače, tokom dana Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša posvađali su se zbog njegovih izjava o vrelim akcijama sa bivšim devojkama.

Odvratno je šta si ti rekla, a ja tebi ništa nisam radio, osim što sam priznao za s*ks. Nemoj da se sramotiš - rekao je Ša.

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Kad mi budu rekli da ga psujem ja ću da kažem da se vrate na odnose iz "Zadruge 3" i da vide kako sam se ponašala - dodala je Miona.

- Hoćeš da me razludiš, pa da odem od tebe - rekao je Aleksić.

- Znam da se nerviraš jer nisi "Staviša" kao u "Zadruzi 4", meni si stavio, ali nisi kao nekad dominirao - poručila je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Kad me nazoveš "Staviša" ti sebe kanališ, očigleno želiš da se priča o tome - poručio je reper.

Podsetimo, čak je i Aleksić sam zaključio da, ukoliko Miona iz "Elite" ode pravo kući, od njihove veze nema ništa. Međutim, kako ona do kraja vozi priču kako se njih dvoje vole, ostaće neizvesno do kraja da li su svi koji su mu ukazivali na to da ga ne voli bili u pravu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading