ANELI POSLE ABORTUSA NIJE DO ŽIVOTA! PLAKALA NAD SVOJOM SUDBINOM! REČI LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.06.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moram da budem jaka da izdržim sve ovo do kraja - pričala je Aneli uz jutarnju kafu cimerima.

ANELI POSLE ABORTUSA NIJE DO ŽIVOTA! PLAKALA NAD SVOJOM SUDBINOM! REČI LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić otišla je juče da abortira dete Marka Janjuševića Janjuša na jednoj klinici u Beogradu, nakon čega i dalje ne dolazi sebi od bola i besa. Aneli sada nije do života, pa je plakala nad svojom sudbinom govoreći da joj nije do života zbog svega što je u rijalitiju snašlo. 

- Ne mogu da verujem šta sam sebi dopustila. Kao da me hvata neka depresija. Ovo je strašno stanje. Mislim da sam donela pravu odluku, ali se sva tresem i nije mi dobro. Nije mi trenutno do života, nadam se da će ovo stanje što pre da se reši. Moram da budem jaka da izdržim sve ovo do kraja - pričala je Aneli uz jutarnju kafu cimerima, koji više nisu ni mogli da nađu reči kojima bi je utešili.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Najviše je, podsećamo, Aneli iznenadila Maja Marinković, ljuta rivalka koja joj je pružila podršku zbog svega, jer je i sama abortirala Janjuševo dete, pa zna kroz šta Aneli prolazi.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

Da prišla sam joj što je potpuno ljudski i normalno. Znam kako se oseća, ne treba niko da je osudi zbog toga. Meni je žao što moram da kažem da je ovo najbolja odluka, ali nigde budućnosti, nigde perspektive. Ona treba da misli na sebe i svoju budućnost. Naravno da će proći ovaj teški period, ali kada izađe verujem da će se oporaviti. Nijedna osoba u ovoj trenutku ne može da joj sudi, mi žene koje smo prošle kroz te stvari znamo kako je to - rekla je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading