POTRESNA SCENA U ELITI! JANJUŠ I ANELI PISALI PORUKE NA VRATIMA! Evo šta se dešavalo pre abortusa u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

21.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadar je sve podsetio na ranije lepše događaje.

POTRESNA SCENA U ELITI! JANJUŠ I ANELI PISALI PORUKE NA VRATIMA! Evo šta se dešavalo pre abortusa u Beloj kući!

Foto: promo

Elita 7 Zadruga

Učesnica rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, donela je tešku odluku koja je uzdrmala njenu porodicu, prijatelje i cimerie. Naime, nakon što je saznala da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, Ahmićeva je odlučila da prekine trudnoću. Ova odluka je izazvala lavinu komentara i emocija, kako u samom rijalitiju, tako i van njega.

Nakon celog haosa koji se dešavao, kamera je uspela da uhvati Janjuša dok je mirno sedeo, a iza njega se na vratima jasno videlo šta su Aneli i on pisali u danima najveće ljubavi. Naime, oni su pisali svoja imena, sa imenima svojih ćerki Nore i Krune, a kadar je mnoge potresao, s obzirom na to da je ona na kraju odlučila da ipak ne rodi dete, koje je trebalo zajedno da odgajaju. 

Foto: RTV PINK printscreen

Scena koja je sve podsetila na veliku ljubav

 

Podsećamo, Aneli je pričala o tome kako joj sve ovo pada. 

Foto: RTV PINK printscreen

Scena koja je sve podsetila na veliku ljubav

 

Kako ću se osećati?! Rekla sam ti da me je sramota, kada sam došla u kliniku imala sam osećaj da svi znaju šta sam došla da uradim, gledaju sve te svađe, osećam se poniženo. Rekla sam malopre: "Da li će njega biti sramota kada izađe", i sigurno će ga gledati i pamtiti po tome. Mene će biti sramota, moju majku je sigurno sramota da izađe na kafu, jer sigurno njeni komentarišu kako je njena ćerka trudna u rijalitiju i da se sada čisti. Mama reaguje na sve jako loše, Sita je jaka, može sve shvatiti i njoj je katastrofa, za brata da ne komentarišem, čovek ne želi da čuje za mene, a mama je van sebe - rekla je Ahmićeva sinoć voditeljki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading