ANELI NIJE SAMO JANJUŠEVO DETE ABORTIRALA: Ovo su svi POBAČAJI Ahmićeve koji su isplivali na videlo - DOKAZI CRNO NA BELO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić tokom boravka u rijalitiju ,,Elita 7" priznala je sve o pobačajima koje je imala tokom života, a Janjuševo dete nije jedino!

ANELI NIJE SAMO JANJUŠEVO DETE ABORTIRALA: Ovo su svi POBAČAJI Ahmićeve koji su isplivali na videlo - DOKAZI CRNO NA BELO! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aneli Ahmić danas je napustila imanje u Šimanovcima, te je u pratnji produkciji otišla na privatnu kliniku gde je obavila abortus. Naime, Aneli je pobacila dete koje je napravila sa Markom Janjuševićem Janjušem

Nakon obavljenog abortusa, Aneli Ahmić se vratila na imanje u Šimanovcima, te je dobila poštedu i legla odmah da spava, budući da je bila pod anestezijom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Međutim, povela se diskusija na društvenim mrežama o Anlinoj prošlosti i tome, koliko puta je ona zapravo izgubila bebu. Naime, tokom početka ,,Elite" kontroverzna starleta imala je suočavanje sa Stanijom Dobrojević, zbog romanse sa Asminom Durdžićem. Tada u razgovoru Aneli priznaje Dobrojevićevoj da je imala abortus, te da je pobacila Asminovo dete:

- Kad sam se vratila iz Turske, bila sam trudna mesec i po dana, išla sam na čišćenje, imam papire, radila sam u Lincu čišćenje - rekla je Aneli, a detaljnije pogledajte u video snimku:

Međutim, to nije jedini put kada je Aneli priznala da je imala pobačaj. Naime, Aneli po samom ulasku u Elitu, već u septembru priznaje pred milionskim auditorijumom da je čekala bebu sa čuvenim Marinkom, da je ona želela sa njim dete, ali da je ipak trudnoću prekinula. Aneli je tada ušla u raspravu sa Miljanom Kulić, koja je izvukla iz nje to priznanjje:

- Ja ne bih o tome pričala, radili smo na tome, ne bih ja to iznosila. Ja sam htela, ali imali smo situacije, ne bih o tome pričala, bila sam trudna i tako - rekla je tada Aneli

- Ja sam popila u Austriji tabletu, tako da je bilo jako kratka trudnoća, jedan dan imaš bolove u stomaku, dobro nije mi prvi put - dodala je Aneli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Raca

21.06.2024 20:16

Laz za pare.

Odgovori 12 0