SKANDALČINA! Janjuš završio kod Aneli u KREVETU nakon ABORTUSA - Scena iz Elite koja se svima SMUČILA!

Autor:

Zadruga

22.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš nakon abortusa Aneli Ahmić završio kod nje u krevetu!

SKANDALČINA! Janjuš završio kod Aneli u KREVETU nakon ABORTUSA - Scena iz Elite koja se svima SMUČILA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš saznao da se Aneli Ahmić vratila sa abortusa, odlučio je da se obuče i da joj odmah priđe. Ona je otišla u kuću ,,Odabranih" kako bi legla tokom dana i odmori, a Janjuš joj je prišao i seo kod nje u krevet. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš u krevetu

 

Pokušavajući da priča sa njom, Janjuš je sve vreme govorio Aneli da je iskreno voleo, ali mu je ona u jednom trenutku poručila da je ostavi na miru, da ne želi da razgovara sa njim. Janjušević je nakon nekog vremena ustao i otišao iz Anelinog kreveta. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš u krevetu

 

Podsetimo, takmičarka "Elite" Aneli Ahmić juče je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona je na kliniku stigla nešto pre 11 častova, a napustila je malo posle 15 časova.

 

Pratilo ju je obezbeđenje, koje ju je sve vreme držalo za ruku, prenosi "Blic". Njena sestra Sita Ahmić oglasila se odmah nakon sestrinog abortusa.

- To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju - rekla je Sita, pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

- Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo... Da mora da bude jaka, nema druge... Šta je tu je - zaključila je Sita vidno potresena za "Pink.rs".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading