OVO JE SUPRUG ANE PENDIĆ, ČIJA JE SESTRA UBIJENA! Svi znate ovog BIZNISMENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra voditeljkinog muža je sinoć pronađena mrtva u stanu na Voždovcu!

OVO JE SUPRUG ANE PENDIĆ, ČIJA JE SESTRA UBIJENA! Svi znate ovog BIZNISMENA! (FOTO)

Foto: ATAImages

Sinoć je u stanu na Voždovcu pronađena žena (50) mrtva u svom stanu, a kako je saznao "Blic", ona je sestra muža voditeljke Ane Pendić Radoš. Anin muž je Vojkan Radoš, direktor televizije "B92" i uspešan poslovni čovek.

Podsećanja radi, telo ubijene žene poslato je na obdukciju. Prema nezvaničnim informacijama, suprug je pozvao policiju i prijavio da mu je žena preminula, a osumnjičeni je posle privođenja priznao policiji da je tukao suprug.

- Na njenom telu bile su vidljive povrede, noge su joj kompletno bile u podlivima. Telo je poslato na obdukciju koja bi trebalo da pokaže da li je preminula od zadobijenih povreda - rekao je izvor za "Kurir".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ana je svojevremeno otvorila dušu o svom braku. 

- Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera, nikad - ispričala je jednom prilikom Ana u emisiji "Magazin In".

- 10 godina smo u braku, a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sad, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo. Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne - zaključila je ona.

Ona je rekla da ona i njen suprug često izlaze odvojeno.

- Mi sad, na primer, izlazimo odvojeno. Nekim ljudima je to skandalozno što mi ne izlazimo zajedno. Pritom, on i ja potpuno drugačije doživljavamo noćni izlazak. Meni je to neka elegantna večera sa prijateljicama, a njemu je to kafana. A ljudi se skandalizuju, kao: kako vi to u braku, a izlazite odvojeno.

Republika

Foto: ATAImages

Ana Pendić Radoš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading