JOŠ JEDAN NAPAD NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Nisu samo Srbi neprijatelji broj jedan u Nemačkoj, evo ko je još na tapeti (VIDEO)

Autor:

Sport

22.06.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljaci vređali Ruse.

JOŠ JEDAN NAPAD NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Nisu samo Srbi neprijatelji broj jedan u Nemačkoj, evo ko je još na tapeti (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Poljska je posle poraza od Austrije 3:1 postala prva reprezentacija koja je već posle dva kola završila učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Njihovi navijači su u velikom broju stigli u Berlin na dan utakmice sa Austrijom i u korteu su otišli na stadion.

Međutim, ni ovaj put nije moglo da prođe bez politike, koja izgleda nije rezervisana samo za reprezentacija sa Balkana.

Kada su prolazili pored ruske ambasade, Poljaci su horski počeli da skandiraju:

„Ruska kur*a, ruska kur*a“!

 

 

Odnosi dve zemlje odavno nisu sjajni, a dodatno su se pogoršali posle početka rata u Ukrajini.

Poljska je izgubila mečeve od Holandije i Austrije i do kraja će igrati protiv Francuza u duelu koji za njih nema rezultatski značaj.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. je 17. Evropsko prvenstvo i održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine.

Žreb se održao u Elbfilharmoniji u Hamburgu, 2. decembra 2023. godine. Ukupno su bile izvučene 24 reprezentacije, u 4 šešira po 6 reprezentacije. Reprezentacije su bile raspoređene na osnovu rang liste bazirane na učinku u kvalifikacijama. Reprezentacija Nemačke je kao domaćin smeštena unapred na poziciju A1.

Određeno je ukupno 77 sudija iz 15 država, od čega 19 glavnih sudija, 38 pomoćnih, 20 VAR sudija i 12 sudija za podršku, po šest koji imaju ulogu četvrtog sudije i šest koji imaju ulogu rezervnog pomoćnog sudije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading