JANJUŠ JECA NA SAV GLAS! HAOS PRED POČETAK EMISIJE U ELITI! Cimeri ga JEDVA SMIRILI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.06.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz njega su bili Bora Terzić i Jovana Tomić Matora, koji su pokušavali da mu daju podršku, nakon što je Aneli Ahmić danas imala abortus.

JANJUŠ JECA NA SAV GLAS! HAOS PRED POČETAK EMISIJE U ELITI! Cimeri ga JEDVA SMIRILI! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš napravio je haos večeras pred početak emisije kada je plakao u dvorištu. Naime, njega je sve stiglo u jednom trenutku zbog abortusa Aneli Ahmić, pa je briznuo u plač.

Uz njega su bili Bora Terzić i Jovana Tomić Matora, koji su pokušavali da mu daju podršku, nakon što je Aneli Ahmić danas ipak rešila da ne zadrži bebu.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, učesnica Elite Aneli Ahmić abortirala je Janjuševo dete danas, nakon što je donela odluku da ne želi da rodi, a haos se od njenog povratka u Belu kuću ne smiruje. Kako su joj cimeri redom prilazili u nameri da je pitaju kako je, mnoge je šokirala reakcija Maje Marinković, koja, se udaljila od Aneli i krišom komentarisala Anelin abortus.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Strašno je ovo što je Aneli uradila, ali ja sam prošla istu stvar i znam da ženi nije svejedno sa ovim stvarima. Ovo može da ostavi veliki trag, ali moramo da mislimo na sebe, ako već muškarci sa kojima smo nemaju nameru da misle i brinu o nama. Ne treba sa svakim ni da se osniva porodica. Svega tu ima - rekla je Maja, koje je Aneli pružila podršku i kada je trebalo da ode u bolnicu i izađe iz rijalitija. 

U međuvremenu, nakon što je Marko Janjušević Janjuš saznao da se Aneli Ahmić vratila sa abortusa, odlučio je da se obuče i da joj odmah priđe.

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Njih dvoje su zajedno plakali u kući Odabranih, a onda mu je ona poručila da joj ne prilazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading