JOVANU JEREMIĆ SAČEKALA ŠOK-PORUKA KOD KUĆE: Nakon PORODIČNE DRAME voditeljka javno objavila sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić dobila poruku koja je ostavila bez teksta.

JOVANU JEREMIĆ SAČEKALA ŠOK-PORUKA KOD KUĆE: Nakon PORODIČNE DRAME voditeljka javno objavila sve! (FOTO)

Foto: Srpski Telegraf, ST/Nebojša Mandić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju crteža svog deteta Lee, koji je oduševio mnoge njene pratioce. Uz fotografiju je napisala emotivnu poruku u kojoj je izrazila svoje oduševljenje talenatima svoje ćerke.

Ova objava otkriva da umetnost ima posebno mesto u porodici Jeremić, a nasledna kreativnost očigledno nije zaobišla ni malenu Leu. Jovana je istakla koliko je ponosna na svoju ćerku i kako je oduševljena njenim crtežom.

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 


Ovom objavom, Jovana Jeremić je poslala snažnu poruku podrške svim mladim talentima, ističući važnost podsticanja kreativnosti kod dece i podrške njihovim umetničkim naporima.

Fotografija je izazvala veliku pažnju i oduševljenje među Jovaninim pratiocima na društvenim mrežama, koji su se složili da je Lein crtež izuzetan i pun emotivnog značenja.


Ova objava podseća i nas odrasle da je važno podržavati i podsticati kreativnost kod dece, bez obzira na to da li se izražava kroz crteže, pesme, ples ili neku drugu formu umetnosti. Jovana Jeremić je još jednom pokazala svoju posvećenost porodici i podršku razvoju talenata svoje ćerke.

Jovana Jeremić je svojom objavom o crtežu svoje ćerke Lea pokazala svoju emotivnu stranu i istakla važnost podrške i ohrabrenja dece u razvoju njihovih umetničkih veština. Ova inspirativna poruka podstiče nas da negujemo kreativnost kod najmlađih i da cenimo svaki izraz njihove maštovitosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
detence joj je mrtvo bolno

21.06.2024 19:54

od dete nema ništa ... i nijedna škola neće smeti da joj ga upiše u prvi razred s redovnom pregledanom decom ... nesreća nad nesrećama ... tuga čemer i jad

JaMi

22.06.2024 10:12

Ne mogu da verujem šta vi pišete, kiga interesuju te ličnosti. Pa, to svaka porodica doživljava sa svojom decom. Nemojte nam nametati J.Jeremić kao model na koji treba da se ugledaju naše žene.