KRV NA SVE STRANE! Aneli Ahmić pala kao POKOŠENA, a onda se čuo ŽESTOK UDARAC!

Autor:

Zadruga

22.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok detalj iz Elite iznenadio javnost nakon abortusa Aneli Ahmić!

KRV NA SVE STRANE! Aneli Ahmić pala kao POKOŠENA, a onda se čuo ŽESTOK UDARAC!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka Aneli Ahmić je neočekivano napustila rijaliti "Elita" tokom jučerašnjeg dana kako bi posetila bolnicu. Kako je kasnije otkriveno, Aneli je odlučila da obavi abortus, što je izazvalo brojne reakcije kod ukućana i javnosti.

Nakon što se vratila u Belu kuću, Aneli Ahmić je legla da odmori, a iza nje su ležali sve vreme Milica Veličković i Bora Terzić i odmarali pred emisiju ,,Gledanje snimaka" u dnevnom terminu. 

U jednom trenutku Bora je skočio sa kreveta i uzeo majicu kako bi se rešio komarca koji im je stvarao noćnu moru. 

 

- Au, koliko krvi, sad sam ga ubio - rekao je Bora, na ša se Milica nadovezala:

- Tigrasti komarac - dodala je Milica. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pas Vesna Elita 7

 

Jedan od najdirljivijih trenutaka koji je obeležio Anelino odsustvo jeste reakcija psa Vesne, koji je dobio Marko Janjušević Janjuš. Vesna je, nakon što je osetila da Aneli nije prisutna, dotrčala u njen krevet i počela da je njuška. Ova neobična reakcija izazvala je emocije kod svih prisutnih, pokazujući da životinje često imaju izuzetnu sposobnost da prepoznaju promene i osećaju emocije.

- Muka mi je bilo, sinoć nisam ni spavala. Tamo sam počela da sanjam njega, kako je došao u bolnicu sa Zolom i kako je počeo da mi se smeje. Ja se ne sećam posle toga ništa. Sanjala sam Situ, Noru, brata, i kako Sita nije htela malu da mi dovede. Počela sam da se gušim pre anestezije. Užasan osećaj, tako me je sramota. Sramota me je od vas, od doktora. Sedim tamo raskrečena... - govorila je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

24.06.2024 18:32

Kakve veze ima Aneli sa Borinim ubijanjem komaraca? Kako je Vesna njušila nju, a ona nije tu? Valjda je njušila njen krevet! Nije se gušila dok je imala seksualne odnose. Joj kao sanjala Janjuša i Zolu, i gde se Janjuš njoj smejao, Božja nakazo nije on ti. Ne glumataj više, džabe ti je gledaoci te provalili još od ulaska. Ti i sramota ste milijardu svetlosnih godina udaljeni. 🐷🐖🐄🐸🐉💩🤡