ANELI AHMIĆ PROKRVARILA U TRUDNOĆI! Pojavio se ŠOKANTAN DOKAZ, u nalazu sve otkriveno!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić naglo počela da krvavi u trudnoći!

ANELI AHMIĆ PROKRVARILA U TRUDNOĆI! Pojavio se ŠOKANTAN DOKAZ, u nalazu sve otkriveno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aneli Ahmić šokirala je javnost kada je odradila test za trudnoću i ispostavilo se da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je već danima bila u nedoumici da li da zadrži ili ne bebu, a sada se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio navodno šok nalaz u kom se navodi da se Ahmićeva žali na krvarenja tokom trudnoće. 

U nalazu se navodi ,,Krvavi u željenoj trudnoći", što je sve iznenadilo, a detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana produkcija je hitno izvela Aneli Ahmić sa imanja kako bi otišla kod odktora, gde je obavila sve analize i ultrazvuk je pokazao u kakvo je sada stanju. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić Elita 7

 

Dok su takmičari ,,Elita" vodili debatu i anketu za crnim stolom, Marko Janjušević Janjuš prišao je starleti Aneli Ahmić, kako bi je upitao kako joj je bilo kod ginekologa na pregledu. Podsetimo, Aneli je ranije danas izvedena u pratnji produkcije kod doktora, gde je trebala da odluči da li će zadržati ili ne bebu. 

Međutim, Aneli nije želela da komentariše bilo šta sa Janjušem, te ga je oduvala u dve rečenice, što je njega izbezumilo. 

- Hoćeš li mi reći šta je bilo na pregledu? -rekao je Janjuš.

- Sve je bilo u redu na pregledu i toliko o tome, neću više da pričam o tome. Pokazao si se u najgorem periodu kao đubre i ne želim ad pričam o tome - rekla je Aneli.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Hajde izađi napolje da porazgovaramo, čuješ li me? Ajde da porazgovaramo napolju, ajde sa mnom -rekao je Janjuš.

- Nemam šta da pričam sa tobom, ne želim da izađem i ne želim ni o čemu da pričam sa tobom, nemamo o čemu da pričamo Janjuše  -rekla je Aneli.

Podsetimo, pre nego što se Aneli vratila na imanje u Šimanovcima, Janjuš je pred svima pročitao potresno pismo:

- Sad ću pročitati jedno pismo... Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace reč u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vas obaveštavam da svi oni mogu samo da mi p**uše k***c - rekao je besno Janjuš, a onda se nadovezala njegova bivša partnerka Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading