SVE PRŠTALO NA SMAJLIJEVOM VENČANJU! Aleksa pao u TRANS zbog Eminine PESME! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.06.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac grobara stao na "ludi kamen".

SVE PRŠTALO NA SMAJLIJEVOM VENČANJU! Aleksa pao u TRANS zbog Eminine PESME! (VIDEO)

Foto: printscreen

Košarkaš Partizana, Alen Smailagić, odlučio je da sebi priredi zaslužen odmor nakon izazovne sezone u klubu.

Iako nije ostvario željene rezultate sa crno-belima u AdmiralBet ABA ligi, Košarkaškoj ligi Srbije i Evroligi, Smailagić je odlučio da se fokusira na lični život i proslavi venčanje sa svojom izabranicom, Asijom Mumdžić iz Novog Pazara.

Smailagić je priredio žurku za pamćenje, na kojoj su se okupili i njegovi saigrači iz Partizana. Na proslavi se moglo čuti taktove pesama Emine Jahović, ali i poznate numere "Freed from desire" koja je postala svojevrsni hit među sportistima. Fotografije i snimci sa proslave otkrivaju opuštenu atmosferu i igru mladenaca i zvanica uz muziku i ples.

Na njima se može videti kako Smajlijev saigrač i srpski reprezentativac Aleksa Avramović uživa u veselju i igra sa ostalim zvanicama na svadbi.

U prošloj sezoni, Smailagić je imao prosečan učinak od 5,5 poena u Evroligi, dok je u ABA ligi beležio 5,3 poena u ligaškom delu sezone. Pored sportskih izazova, Smailagić se suočavao i sa povredama koje su uticale na njegovu konstantnost na terenu.

Iako su se pojavile spekulacije o mogućem odlasku iz Partizana, Smailagić trenutno uživa u zasluženom odmoru i raduje se novim izazovima u karijeri. Njegova budućnost u crno-belom dresu još uvek ostaje neizvesna, ali njegova predanost i talenat sigurno će privući pažnju u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading