JANJUŠ URLAO NA ĆERKU KRUNU! Stravična scena na BAZENU, pojavile se ŠOK PREPISKE I DOKAZI!

Autor:

Zadruga

22.06.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević napravila haos u studiju zbog navoda koje je iznela o Janjušu i ćerki Kruni!

JANJUŠ URLAO NA ĆERKU KRUNU! Stravična scena na BAZENU, pojavile se ŠOK PREPISKE I DOKAZI!

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš

Starleta Stanija Dobrojević u večerašnjoj specijalnoj emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević progovorila je o Marku Janjuševiću Janjušu, te je razoktrila njegovo pravo lice. Naime, Stanija je otkrila sve o Janjuševoj navodnoj aferi sa jednom devojkom, koja mu je dala ogromnu svotu novca u evrima. 

Međutim, ono što je svima zaparalo uši jeste da je Stanija otkrila i da je Janjuš vrlo često vikao na njegovu ćerkicu Krunu, koju je dobio tokom braka sa Enom Janjušević. 

- Poznajem devojku sa kojom je bio u vezi, koja je dala prepiske, uzeo joj 15.000 evra. Kaže ona da je i ona bila u fazonu da je on duhovit, u početku pomisliš da je duhovit i kako počne život sa njim, on je namćor, nervozan, treba da izmiri dugove, daj dve, tri hiljade. Povede ćerkicu na bazen, pa viče na njegovu ćerku, onda ona mora da je brani od njega, jer je važio za dobrog tatu, to uopšte nije tako privatno, niti je duhovit, niti je zabavan - rekla je Stanija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević

 

Stanija se prisetila kroz kakav je pakao on prošla kada je imala spontani pobačaj sa Asminom Durdžićem, Anelinim bivšim partnerom, te se obratila porodici Ahmić da ih je sada stigla karma. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević Elita 7 Zadruga

 

- Maja je unutra karma, a ja sam spolja. Ovako vam mašem, maše vam karma, prisetimo se početka rijalitija. Pre početka sam imala spontani, a iste te Ahmićke, koej su me targetirale, da uđu i proslave se moj spontane su nazvale marketinški trik i da je to laž i ova unutra, i ova napolju, mi sad ovde pričamo da se mi žene saoćesamo, sad ja treba da se saosećam sa nekim ko mi je govorio takve stvari, to je prestrašno... Neki dan su mi slali klip, za ovu što je govorila. Šta će meni marketing? Svi ste se proslavili preko mene, da ja idem i da izmišljam to. I to se desilo pre nego što je počeo rijaliti. Ja sam rekla da moram da idem pod Ostrog, i onda kreće rijaliti posle pet dana i onda saznajemo za nju, mene je to toliko bolelo, kako žena ženi može tako da kaže nešto - odbrusila je Stanija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ljiljana

23.06.2024 01:03

Slažem se za Ahmićeve. Podržavam je za sve što je rekla za njih. Na Majinoj je strani shvatam, ali nije baš za sve u pravu za nju. Jedino na šta treba da se insistira na tu devojku koja joj je dala prepiske ida joj je tražio pare, i da mu je dala 15000€. Obavezno insistirati na istinitosti!!!

istina

23.06.2024 16:29

@Ljiljana - a STO TI E KORISTIS MALO MOZAK... maja kamenjarka ista kao i ona. Aneli je svojevoljno prekinula trudnocu a ti kamenjarko si imala spontani... zar nije to karma??? ostavi se Aneli i uzivaj u ljubavi sa svojim ???.....pozdravio te kristijan...

Asmin jos voli Aneli

23.06.2024 11:09

Stanija izvrce istinu, kao da je Aneli sa njenim partnerom a ne obrnuto. Da nije usla u vezu sa Asminom i verovala njegovim lazima ne bi ispadala budala po emisijama i pravila od sebe cirkus. Njoj ta zena nista nije uradila a Staniji cuj smeta sto je ispricala da je muz ostavio i da je sa Stanijom pa zar je slagala? Sto da ne udje u rialiti da zaradi pare ulazila je i Stanija. Sve vreme Asmin i Stanija se kace na Aneli i njenu sestru a ovamo kao ja sam Stanija ma ko si ti jadnice ocvala sprdnjo celog zivota si druga liga hvatala frajere po rialitiju i lagala za neke verenike a na kraju spala na patoloskog lazova koji te sve lagao a ti sve progutala kao curka samo da ne ostanes sama pa sve prebacujes na Aneli, ona se resila budale bice ona ok a Asmin ce joj se uvek javljati zbog Nore i ti tu ne mozes nista, smesna si kad krenes on se borio za mene hahaha jaka si ribetina pa se za tebe bori mahalac Asmin bas kulturan ostvaren i postovan gospodin, ma cirkus od blebetanja ocvale baba starlete kojoj je Asmin karma, zadnji voz sta ce jadna. Ona dosla iz slavonskog sela Vocina a naziva Aneli mahalusom koja je rodjena u Dubrovniku e Stanija gluperdo jedna, sprdaju se sa tobom po televizijama.

Odgovori 13 5
Iskra

23.06.2024 14:49

@Asmin jos voli Aneli - Bravooo! Svaka vam je reč na mestu! Starleta u penziji je dotakla dno i niže ne može.

Odgovori 10 2