E, OVO SE ZOVE "BOMBA"! Partizan zove SVETSKOG ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

22.06.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli jačaju tim na svim pozicijama.

E, OVO SE ZOVE "BOMBA"! Partizan zove SVETSKOG ŠAMPIONA!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaški klub Partizan pokazao je veliko interesovanje za angažovanje Isaka Bonge, talentovanog krilnog igrača koji trenutno nastupa za Bajern i reprezentaciju Nemačke.

Kako saznaje Meridian sport, Bonga bi mogao postati četvrto pojačanje srpskog i regionalnog vicešampiona.

Isak Bonga je prošle godine sa reprezentacijom Nemačke osvojio titulu svetskog šampiona, što dodatno naglašava njegov kvalitet i potencijal. Nekadašnji član NBA timova, poput Lejkersa, Vašingtona i Toronta, prošle sezone je u dresu minhenskog Bajerna u Evroligi ostvario prosečan učinak od 5,8 poena, 4,2 skoka i 1,2 asistencije po meču.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Isak Bonga

Takođe, na Mundobasketu, ostvario je zapažen učinak od 7,8 poena, 2,3 skoka i 1,4 asistencije tokom osam odigranih mečeva.

Interesovanje Partizana za Bongu ukazuje na ambicije ekipe Željka Obradovića da se pojača kvalitetnim i perspektivnim igračima. Angažovanje nemačkog reprezentativca bi dodatno obogatilo tim, pružajući mu veću konkurentnost u domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Ukoliko se ostvari transfer, Bonga bi mogao da doprinese dodatnoj dinamici i raznovrsnosti u igri Partizana, pružajući svoj doprinos kako u napadu, tako i u odbrani. Njegovo iskustvo iz Evrolige i reprezentativnog nivoa moglo bi biti od ključnog značaja za dalji razvoj tima.

Partizan je već angažovao Ife Lundberga i francuskog plejmejkera Franka Ntilikinu, a pokazao je interesovanje za povratak Najdžela Vilijamsa-Gosa iz Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading