BOKSERKA NAJAVILA ULAZAK U ELITU 8! Članovi porodice pokušavaju da je SPREČE: Tukla bih se tamo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.06.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka šokirala pratioce na društvenoj mreži Instagram!

BOKSERKA NAJAVILA ULAZAK U ELITU 8! Članovi porodice pokušavaju da je SPREČE: Tukla bih se tamo! (VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Bokserska, astrološkinja i plesačica Vladana Zlatanović proslavila se svojim učešćem u petoj sezoni rijalitija "Zadruga", a danas je zaintrigirala maštu svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde je nagovestila da bi mogla da uđe u "Elitu 8"

- Elita 8? Da ili ne? - upitala je Vladana svoju fanove, a brzo joj se obratila članica porodice:

- Hoćeš batine? Da ti nije palo napament, ma da ti nije u malom mozgu takva pomisao... - stigao je komentar, a Vladana je odgovorila sledeće:

- Ovaj put bih se tukla ha-ha-ha-ha. No stres - napisala je ona.

Podsećanja radi, Vladana nije izdržala ni mesec dana u petoj sezoni rijalitija, a kad je napustila "Zadrugu 5", otkrila je da ju je drugačije zamišljala.

- Ja nisam ovo ovako zamišljala. Bilo mi je teško. Nije da se nism snašla,posle tri dana nisam imala volju da bilo šta pokažem. Mladi hoće da dođu do kadra, ne mogu da imam empatiju na hiperbolu takve glume - rekla je Vladana tada, pa dodala:

- To Dalilino nije ogovaranje, pričale smo da me plava kosa čini starijom. Olga je znala koje sam godište i ona mi je najodvratnija osoba u kući. To je moja najveća greška u proceni - pričala je Vladana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vladana Zlatanović nakon napuštanja "Zadruge 5"

Podsećanja radi, tada je "Zadrugu" napustila sa pokojnim Zokijem Šumadincem, koji je takođe sumirao svoje utiske.

- Bilo je simpa. U principu ja nisam uspeo tamo da pronađem nekog sa kim mogu da popričam, izuzev njih par. Nisam se pronašao u tom društvu i u tim energijama. Previše veštačkih priča. Njih dve su se dogovorile da se svađaju pred emisiju, da bi dobile pitanja. Ona mala iz Niša, Ema. Ja sma govoorio da nisam za te priče - otkrio je Zoki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading