ANELI AHMIĆ NAKON ELITE HITNO IDE NA OPORAVAK: Otkriveno gde će otići nakon FINALA, a pored Site i Nore, ona će joj biti VELIKA PODRŠKA!

Autor:

Zadruga

22.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković razvezla jezik o Janjušu!

ANELI AHMIĆ NAKON ELITE HITNO IDE NA OPORAVAK: Otkriveno gde će otići nakon FINALA, a pored Site i Nore, ona će joj biti VELIKA PODRŠKA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, TV Pink/printscreen

Tokom sinoćne emisije ,,Pitanja novinara" starleta Maja Marinković ustala je kako bi prokomentarisala abortus Aneli Ahmić. Kako je u skladu ženske solidarnost Maja pružila podršku Aneli, Marko Janjušević Janjuš nije dozvoljavao bivšoj da govori, te joj je sve vreme dobacivao, verbalno nasrtajući i ometajući emisuju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković o Janjušu

 

- Prišla sam joj, što je ljudski i normalno, znam kako se oseća, pogotovu šta je sve preživela, ovde u kući. Normalno je da kao žena koja je imala abortus, niko ne treba da je osudi, niti je to loša odluka, imala je pravo sa svojim telom da radi šta hoće. Nažalost, žao mi je što moram da kažem tako, nigde budućnosti, nigde perspektive, njegova totalna neodgovornost, što je bilo i u mom slučaju, ona treba da misli na sebe, svoju ćerkicu, ovaj period će proći, kada izađe, verujem da će se oporaviti i treba da bude jaka, ja sam joj pružila svu podršku - započela je Maja, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković o Janjušu

 

- Znam kako je meni bilo i koliko je meni trebalo da prebolim, u njoj sam videla sebe, kada sam je zagrlila, ne znam kako da ti opišem... Kada sam je videla, zasuzile su mi oči, koliko je izgubljena, bespomoćno, rekla sam da šta god joj treba, da sam tu... Milena i ja smo imale sa njom svađe, ali kada ti se ovako nešto desi, pa vidiš da i ljudi sa kojima si imao sukobe, ispadnu bolji! Zar je trebalo ovako nešto da se desi i da braniš ženu? Rekao si da sve treba da nas tuži, koje plakanje? Gde su bili ovi dani, kada se radio prvi, pa drugi test! Trebao je da stane iza nje, da prihvati odgovornost!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading