MIONA PONOVO IZBACILA ŠA IZ KOLOSEKA! REPER SE TRESE OD BESA, ne može da dočeka veliko finale (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da verujem da ona od mene stalno pravi budalu. Stalno mislim da će tome doći kraj, ali ona samo nastavlja da bode i bode.

MIONA PONOVO IZBACILA ŠA IZ KOLOSEKA! REPER SE TRESE OD BESA, ne može da dočeka veliko finale (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnici Elite Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović i dalje su na ratnoj nozi nakon kraće mirne faze, jer su nakon emisije počeli da govore o svojoj vezi. Naime, repera je iznerviralo to što Miona ima dobar odnos sa ljudima za koje tvrdi da joj ne žele dobro, kao i sa bivšim momkom Stanislavom Krofakom, te doživljava prave nervne slomove. 

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ne mogu da verujem da ona od mene stalno pravi budalu. Stalno mislim da će tome doći kraj, ali ona samo nastavlja da bode i bode. Počeo sam da skačem od besa, ljudi gledaju kako se ponašam i smeju mi se sa strane! Neće ovako moći više, moram da presečem. Jedva čekam finale, da posle toga odmorim glavu od svega. Treba mi neki debeli mir - pričao je reper. 

Podsećamo, učesnik Elite Nenad Aleksić Ša napao je nedavno cimera Uroša Stanića u naletu besa! Naime, haos se desio ispred Bele kuće tokom reperovog nervnog rastrojstva, pa su cimeri morali da se umešaju kako bi sukob prošao bez ozbiljnijih posledica.

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Bolesniku ostavi me na miru, nisam ti ja kriv što praviš Mioni ultimatume i onda se iživljavaš nadamnom - rekao je Uroš.

- Ma ajde bre mali puši ku*ac - rekao je Ša.

- Ne mešam se u tvoj posao. Ti si na jakima manji od makovog zrna - rekao je Uroš.

Kad te budem bacio, šutnuću te u glavu - rekao je Ša.

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić

 

- Psuješ tuđe majke i iživljavaš se nad slabijima, imaš mikro mu*a, dok se jede ne priča se, ubaci ga u usta i gutaj - rekao je Uroš.

- Unosi mi se u facu dok jedem, dečko je bolestan. Ajde na mesto keru -rekao je Uroš.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading