PONOVO U SRPSKOM FUDBALU! Terzić dovodi Marka Gobeljića!

Autor:

Sport

23.06.2024

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni univerzalac vraća se na superligaške terene.

PONOVO U SRPSKOM FUDBALU! Terzić dovodi Marka Gobeljića!

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Godinu dana nakon svoje prve inostrane epizode u karijeri, Marko Gobeljić se vraća u srpski fudbal, jer je blizu potpisa za OFK Beograd!

Prema saznanjima Meridian sporta, šestostrukog osvajača prvenstva Srbije sa Crvenom zvezdom, dele samo detalji od potpisa, a očekuje se da će sve biti formalizovano tokom naredne nedelje.

Gobeljić je prošlu sezonu proveo igrajući za Kifisiju, ali nije imao uspeha u Grčkoj, s obzirom da je njegov tim ispao iz šampionata. Ovaj neuspeh u inostranstvu verovatno je doprineo njegovoj odluci da se vrati u srpski fudbal.

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Tokom svoje karijere, Gobeljić je nastupao za Slogu iz Kraljeva, Napredak iz Kruševca i Crvenu zvezdu pre nego što je otišao u Grčku. Njegov povratak u Srbiju sigurno će izazvati veliko interesovanje navijača, a biće zanimljivo videti kako će se snaći u novom timu.

Očekuje se da će se detalji oko potpisa Marka Gobeljića za OFK Beograd uskoro finalizovati, a njegov povratak u srpski fudbal definitivno će privući pažnju javnosti.

Rukovodstvo "romantičara", na čelu sa potpredsednikom Kostadinom Terzićem i sportskim direktorom Andrejom Mrkelom, žele da oforme jaku ekipu, posle povratak kluba bogate tradicije u superligaško društvo. OFK Beograd će narednu sezonu, podsetimo, igrati kao domaćin u Zaječaru, a ostaje da vidimo kako će se Gobeljić snaći u novom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading