DRAGANA MITAR PONIZILA ŠA NIKAD SUROVIJE: Starleta HITNO morala da se oglasi zbog HAOSA u Eliti!

Autor:

Zadruga

22.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar se hitno oglasila zbog Nenada Aleksića Ša!

DRAGANA MITAR PONIZILA ŠA NIKAD SUROVIJE: Starleta HITNO morala da se oglasi zbog HAOSA u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Tokom emisije "Gledanje snimaka" pušten je video klip na kom je Marko Đedović kroz šalu Nenadu Aleksiću Ša prokomentarisao bivšu učesnicu "Zadruge", Draganu Mitar, sa kojom je reper bio povezivan tokom "Zadruge 2", na šta se on nasmejao, što je Mionu Jovanović isteralo iz takta, te su od tada njihove svađe sve učestalije.

Dok on s jedne strane negira pominjanje Dragane i postojanje uopšte priče o njoj i potenciranje svađe, toliko Jovanovićeva s druge strane ne može da se "opasulji" od onoga što je videla.

Foto: Printscreen Instagram

Dragana Mitar

 

- Nemam stvarno komentar, niti bih takve osobe komentarisala - poručila je kratko Dragana Mitar za Pink.rs.

Podsetimo, prošle noći Nenad Aleksić Ša je doživeo nervni slom kada se tokom emisije poteglo pitanje o odnosu sa Draganom Mitar, na šta je Miona Jovanović burno reagovala.

- Pa jeste zbog te tri situacije. Zato što je onako reagovao za se*sualni klip, što se obraćap tati, što nema razumevanja za mene. On zna da mene kada nešto povredi ja tako plačem - rekla je Miona.

Šta je to što tebe drži u odnosu? - upitao je Joca.

- Joco jako dugo smo u odnosu. Zavolela sam ga - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ovo su sitnice u odnosu na moje stvari, ona ne trpi ništa. Smešna stvar, ja ne vidim grešku u mom odnosu - rekao je Ša.

Miona jel misliš da Ša ne razume da postoje neki kodeksi? Nekako se svelo da se poslednja tri meseca priča o tvom se*su - rekao je Joca.

- Nemojte da uvlačite Draganu Mitar, ej osmeh na foru. Šta vam je? Zamislite da sam nešto uradio, vi bi me obesili - rekao je Ša.

Ša svi smo gledali prethodne sezone i svi znamo da Ivana nije došla u Rajski vrt da bi ti bio sa Draganom Mitar - rekao je Joca.

Foto: Printskrin

Nenad Aleksić Ša

 

- Ne vređajte mi mozak, jel treba da budem najgori što sam se nasmejao Markovoj fori? Ovo je stvarno prevršilo svaku meru, nemojte da mi prebacujete krivicu. Ja nisam pričao o Dragani Mitar, tačka i kraj. Šta je ovo bre - rekao je Ša.

- Reakcija ti je čudna. Ova reakcija jeste prečudna, da je bezazleno ne bi skakao ovako. Šta se treseš zbog Dragane Mitar? On ovako ludi kad ja ovako napravim neku glupost, ništa mi nije jasno. Sinoć sam čula da je imao sa njom nešto u Zadruzi, ne znam da li je ona njega muvao ili on nju - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading