ANITI SAOPŠTENE VESTI O SINU! Takmičarka "Elite" briznula u PLAČ! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

22.06.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

stanojlovićeva nije mogla da savlada emocije!

ANITI SAOPŠTENE VESTI O SINU! Takmičarka "Elite" briznula u PLAČ! (GALERIJA)

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

Aleksej, sin takmičarke "Elite" Anite Stanojlović, danas puni četiri godine, a njeni fanovi odlučili su da je iznenade. Na adresu Bele kuće stiglo je pregršt poklona, slika, igračaka, ali i torti. Ona nije mogla da veruje koliko "Neviđena armija" misli na svaki dan u njenom životu i koristi priliku da joj ulepša boravak u rijalitiju.

Republika

Foto: instagram.com

Sin Anite Stanojlović

- Aleksej dobio više stvari od ovih što su u vezama - rekla je Anita.

Anitini fanovi su napravili i plišanu igračku, na kojoj je snimljen Aleksej kako priča, zbog čega je Stanojlovićeva završila u suzama.

Inače, nedavno se oglasila Anitina majka Angelina, koja je progovorila o pretnjama Jovane Tomić Matore.

- Ne drži ona mene i Anitu u šaci! Neka je, neka preti javnim hakovanjima i iznošenjem nekakvih poruka i informacija i pozivanjem na to na nacionalnoj televiziji. Sve je svakako to uveliko kod advokata, podnete su i tužbe i krivične prijave - rekla je Angelina za Pink.rs, pa nastavila:

- Verujem u sistem i pravo naše države i da se neće dozvoliti širenje sadržaja. Kada to kažem, ne mislim na bilo kakve prepiske, to su prepiske između majke i ćerke, mislim na fotografije i snimke maloletnog deteta od četiri godine. Ako je to njoj za diku i ponos, da preti takvim stvarima, njoj na čast. Neke malo šire informacije na ovu temu može vam dati Anitina advokatica, koja već nedeljama rešava ovaj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
miroslava tesanovic

23.06.2024 20:16

pobednik jos uve moze biti zgd krofnica ako usije da ono staro lebzce jovanu vrati na pravi put.ako bi mu jos sveti vlaho pomogao da joj u prolazu klepne bebu pa cela srbija i hrvatska vezu zastave i da dodje do konacnog mira izmedju nas i njih.