JANJUŠ NAPAO MAJU KADA JE IZNELA UŽASNU ISTINU O ABORTUSU: Ovo su MONSTRUOZNI DETALJI koji kidaju srce u komade!

Autor:

Zadruga

22.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković rešila da progovori o svemu!

JANJUŠ NAPAO MAJU KADA JE IZNELA UŽASNU ISTINU O ABORTUSU: Ovo su MONSTRUOZNI DETALJI koji kidaju srce u komade!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije ,,Pitanja novinara" starleta Maja Marinković ustala je kako bi prokomentarisala abortus Aneli Ahmić. Kako je u skladu ženske solidarnost Maja pružila podršku Aneli, Marko Janjušević Janjuš nije dozvoljavao bivšoj da govori, te joj je sve vreme dobacivao, verbalno nasrtajući i ometajući emisuju. 

Međutim, to nju nije sprečilo, te mu je sasula sve u lice, govoreći kroz kakav je ona pakao prošla kada je bila trudna sa Janjuševićem. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Pusti me da pričam! Ovaj čovek neće da me pusti da pričam! Ćutao je ovde kao mula, stoji ovde izigrava žrtvu! Te neke fore, pitaš ga konkrentno, on ti ništa ne odgovara, ovo je priča za tri babe i to su njegove manipulatorske fore, ja ovo ne pijem, ovu priču! Odnos je trebao da se promeni od prvog testa, i da se svađala, to su hormoni, ja sam bila peta, šesta nedelja, ja sam non-stop povraćala, oni to ne razumeju! - odbrusila je Maja Marinković, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Njegovim postpcima je pokazao da nije hteo! Pristup ka njoj, ka tom činu si pokazao da to ne želiš, njemu je svanulo kada je ona abortirala, nažalost, koja je to sad to priča? Ona je trebala da oseti sigurnost, a on to nije radio, on je nju vređao, vređao njenu sestru, da ne zaboravimo nasrtaj na trudnu ženu, to je sve, samo ne neko ko želi da ima dete, ja priča, surovo, jer ne mogu da budem blaga. Šta je on mislio? Da ću ga podržati ovde? On nije normalan, ovo je monstruozno što je uradio ovoj ženi! Svi su mu krivi, deset debila, jer je on napravio dete, javno, drugi put i ostavio trudnu ženu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading