"KAKO SUNCE JOŠ IZLAZI, KADA JE ZA MENE SMAK SVETA?" Sestra Nemanje, ubijenog u masakru neutešna

Autor:

Hronika

21.06.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna objava

"KAKO SUNCE JOŠ IZLAZI, KADA JE ZA MENE SMAK SVETA?" Sestra Nemanje, ubijenog u masakru neutešna

Foto: Facebook

Nemanja Stevanović (21) iz Malog Orašja kod Smedereva bio je jedan od mladića ubijenih u masakru 4. maja prošle godine. Njegova porodica i dalje tuguje zbog njegovog gubitka, a na društvenim mrežama često objavljuju potresne poruke i sećanja.

Na dan masakra, Nemanja je bio na poslu, a kasnije se sastao sa prijateljima. Sedeli su i razgovarali kod seoskog spomenika Ravni Gaj kada je Uroš Blažić iz Dubone kod Mladenovca došao naoružan i počeo da puca. Nemanja je ubijen zajedno sa još pet mladića, dok je Blažić u dvorištu škole u Duboni ubio još troje.

Nemanjina sestra Teodora je te večeri bila u blizini, ali je ostala nepovređena. Na društvenoj mreži Fejsbuk objavila je crno-belu fotografiju sa Nemanjem uz potresnu poruku o tome kako se njen život promenio nakon njegove smrti.

- Život se nekako nastavio, pitala sam se kako je moglo biti? Kako da sunce još izlazi kada je za mene smak sveta? Videla sam ljude kako plaču, tužni jedno vreme, ali onda je njihov život krenuo dalje, kada je vreme stalo u mom. Rekli su proći će vreme, rana će zarasti, ali vreme je prošlo i još uvek se ne oseća stvarnim. Ovo je moja stvarnost. Život ide dalje, istina je, ali moj život nije isti od dana kad sam te izgubila - napisala je u potresnoj objavi Teodora. Ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari.

Suđenje za masakr bilo je zakazano za 23. maj u Višem sudu u Smederevu, ali je pripremno ročište odloženo zbog incidenta. Vrhovni sud Srbije odlučio je da se suđenje Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši Blažiću, koji se tereti za ilegalno nabavljanje oružja, održi u sudnici Okružnog zatvora u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading