SKANDAL! Janjuš sad tvrdi da je ŽELEO dete sa Aneli: Nije trebalo da ABORTIRAŠ!

Autor:

Zadruga

22.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva mu odmah žestoko uzvratila!

SKANDAL! Janjuš sad tvrdi da je ŽELEO dete sa Aneli: Nije trebalo da ABORTIRAŠ!

Foto: youtube.com/pink.rs

Takmičari "Elite" danas biraju osobe koje su najveće razočaranje u rijalitiju, a svoj sud dao je i Marko Janjušević Janjuš, koji je uzvratio Aneli Ahmić, koja je juče abortirala njegovo dete.

- Smatram da zaslužujem da budem na ovoj anketi, jer smatram da sam sebe razočarao i ljude koji me vole, jako drage koje me napolju vole, što sam sebi dozvolio da emocije ne ostavim sa strane, već da sebi dozvolim da opet uđem u odnos ljubavni u rijalitiju. To je, za mene, jedina mana u rijalitiju i sebe smatram krivim i sebe sam razočarao, da ovo sve što se dešava i treba da mi se desi, jer ne razmišljam kao drugi tokom boravka u rijalitiju... Prva osoba je Aneli, smatrao sam te velikim mangupom i ne mogu da verujem da ti nisi shvatila da li ti meni značiš. Nije trebalo sama da odnosiš odluke, nije trebalo da abortiraš, da si imala mozga, nije trebalo sa mnom da se svađaš - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš šokirao Aneli

- Ti hoćeš da svališ da sam ja uradila nešto bez našeg dogovora, seti se pre sedam dana si govorio da ne želiš to dete - rekla je Aneli.

- Nisam nijednog trenutka rekao da ne želim dete. Svašta si mi rekla ovde... Ništa se ti i ja nismo dogovorili i treba čovek da me pusti da pričam. Ako si ikada imala osećaje i emocije prema meni prave, možda će ti jednog dana biti žao - rekao je Janjuš.

- Ti meni pričaš da će mi biti žao, a ja sam juče bila na operacionom stolu. Sram te bilo! Tvoja žena me tuži, a ti je podržavaš da me tuži, juče se vratila sa kiretaže, potpistujem tužbu - urlala je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli šokirana Janjušević izjavama

Pre Janjuša je sud dala i Maja Marinković, koja je bivšeg stavila na prvo mesto.

- Na prvom mestu je Janjuš u odnosu prema Aneli, svi postupci i njegovo ophođenje prema njoj, uvrede, nasrtanje na trudnu ženu, pa spinovanje priče, meni je to užasno i jezivo. Mislim da sam i previše rekla kada je to u pitanju. Na drugo mesto ću staviti Mionu, sve ono što je zastupala, ti stavovi i to da sam ja bila ljubavnica, sve ono za šta je mene optuživala je palo u vodu. Nemoguće je da ne postoji neki vid emocije, ali da deluje da što se bliži kraj da je totalno ograđivanje, jeste. Na trećem mestu je Anđela, ona meni ništa loše nije uradila, nema veze ni sa Bojanom, uvek je ograđujem, kada su bile čestitke od brata i sve te stvari za Novu godinu, to ne može da se uporedi s nekim stvarima u rijalitiju - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading