VRATILA SE STARA MAJA: Stanislavu POČUPALA UŠI zbog Mione, uhvatila ga na DELU! Haos (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima je promakla ova drama na sinoćnoj žurki!

 

 

Poslednjih mesec dana u rijalitiju "Elita" dosta se polemiše o odnosu Maje Marinković i Stanislava Krofaka, pogotovo otkako su uplovili u ljubavnu vezu, koja traje skoro mesec dana. Njih dvoje za sad nisu imali nijedan sukob, ali Maja sve više pokazuje ljubomoru, po kojoj je dobro poznata u ljubavnim odnosima i znog koje je tokom prethodnih sezona pravila karambole pred kamerama. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Marinkovićeva očigledno nije imuna na pitanja koja dobija Stanislav o bivšom devojci Mioni Jovanović, kao ni na priče koje joj govore cimeri, kako sa njom samo tera inat i sveti se Jovanovićevoj. Iako on na sve moguće načima pokušava da dokaže da mu Miona više nije interesna sfera i da je sa njom presekao svaki odnos, publici i cimerima nije dovoljno uverljiv. 

Maja je sinoć njemu više puta skrenula pažnju da prsti svaki njegov pogled i da ga drži na snajperu, nakon čega je krenula fa ga vuče za uši. Iako je Maja sve to uradla u šali, Stanislav se nije bunio i nastavio je da se smeje sa njom. Da li Marinkovićeva ovako opipsava teren kako bi mogla da vidi gde su joj granice i koliki će teror moći da vrši na njega u momentima kad budu u sukobu, još uvek nije poznato, ali je jasno da se sve teže kontroliše i otvoreno je počela da pokazuje ljubomoru prema drugim ženama, zbog čega čak želi i da promeni krvet u spavaćoj sobi, kako bi Krofaka sklonila od bivše devojke, koja je u krevetu pored njih. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading