BEBICU LJUBI, A ZA DRUGIM GLAVU GUBI: Teodora na Vaskrs napravila životnu grešku, evo kako je izvisila zbog ovog poteza (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delićeva se sve vreme mota oko Nemanje Gačića, ali je Nenad Macanović izdominirao i pokazao da je on i dalje drži u šaci.

BEBICU LJUBI, A ZA DRUGIM GLAVU GUBI: Teodora na Vaskrs napravila životnu grešku, evo kako je izvisila zbog ovog poteza (FOTO)

Foto: pink.rs

Bivši par Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica pozirali su zajedno za Vaskrs iako više nisu zajedno. 

U ime starih vremena, njih dvoje su stali jedno uz drugo i slikali se sa vaskršnjim jajima, ali je Bebica iskoristio priliku i za jedan sočan poljubac sa bivšom.

Republika

Foto: pink.rs

Teodoru Delić i Nenada Macanovića Bebicu spojio praznik

Međutim, Teodora je vidno veselija na fotkama sa Nemanjom Gačićem na kog je bacila oko, ali sa kojim još nije uplovila u vezu.

Republika

Foto: pink.rs

Teodora Delić zavodi Nemanju Gačića

 

Iako ga je sve vreme Teodora zavodila, Nemanja je nevoljno delio kadar sa njom i Bebicom, koji je na sve načine pokušavao da dominira. 

 

Republika

Foto: pink.rs

Nemanja Gačić nevoljno je delio kadar sa Teodorom i njenim bivšim

Podsećamo, u "Eliti" je na najveći hrišćanski praznik između pojedinih parova došlo do pucanja. Najveći haos napravio je Nenad Aleksić Ša kada je njegova devojka Miona Jovanović stala pored bivšeg dečka Stanisalava Krofaka. Dok Maji Marinović nije predstavljalo problem da se njen partner slika sa bivšom, reper je od ljubomore odlepio.

Republika

Foto: pink.rs

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Iako je praznik mnoge raznežio, srce Marka Janjuševića Janjuša ništa nije uspelo da otopi, pa se on osamio sa kučetom, dok se Aneli takmičila sa cimerima u kucanju jajima.
Ona je čak i sa Majom odmerila snage, te maksimalno ispoštovala najveći pravoslavni praznik. Miljana Kulić takođe nije marila za ljubavne parove, među kojima je i njen bivši Nenad Macanović bebica, već im je ukrala šou tako što je i sama na sebi svojstven način uspela da skrene pažnju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading