OGLASIO SE I NOVAK: Đoković čestitao Vaskrs!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.05.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena ostaje veran tradiciji.

OGLASIO SE I NOVAK: Đoković čestitao Vaskrs!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, odlučio je da propusti turnir u Madridu i umesto toga proslavi Vaskrs u Srbiji zajedno sa porodicom. Tim povodom, Novak se oglasio na društvenim mrežama čestitajući vernicima najveći hrišćanski praznik.

Dok se pripremao u Beogradu, Novak Đoković je istakao da se fokusirao na izazove koji ga očekuju u narednom periodu, prvi od kojih je Masters u Rimu. S obzirom da će sutrašnjim žrebom saznati imena svojih protivnika, očekuje se da će njegov meč drugog kola biti na programu u petak.

 

 

Novak Đoković je svojom odlukom da proslavi Vaskrs sa porodicom u Srbiji pokazao posvećenost tradiciji i porodičnim vrednostima, dok se istovremeno fokusira na predstojeće izazove na teniskom terenu. Svojom čestitkom na društvenim mrežama, pokazao je i pažnju prema vernicima koji proslavljaju Vaskrs.

Treba podsetiti da je Novak Đoković do sada osvajao šest puta prestižni turnir na Apeninima i svakako će pokušati ove godine da se okiti i sedmom titulom čime bi se približio Rafaelu Nadalu koji se deset puta radovao u Rimu.

Prethodne godine u Rimu je trijumfovao Danil Medvedev koji je rezultatom 2:0 (7:5, 7:5) savladao Holgera Runea koji je u četvrtfinalu bio bolji od Novaka, savladavši ga u tri seta rezultatom 2:6, 6:4, 2:6.

Kada je reč o predstojećem turniru treba napomenuti da najbolji teniser planete Novak Đoković drži još dva rekorda Mastersa u Rimu. On je zajedno sa Rafaelom Nadalom čak 12 puta bio učesnik završne borbe za trofej, a istovremeno je odigrao i najviše mečeva u italijanskoj prestonici, čak 78.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading