NIJE VIŠE ŽELELA DA ĆUTI: Nives Ivanišević progovorila o odnosu supruga i Novaka Đokovića - njena izjava će mnoge šokirti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.05.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge stvari je otkrila u samo par rečenica...

NIJE VIŠE ŽELELA DA ĆUTI: Nives Ivanišević progovorila o odnosu supruga i Novaka Đokovića - njena izjava će mnoge šokirti!

Foto: Instagram.com/ nivessimpson

Protekle nedelje, bivši trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, odigrao je egzibicioni teniski meč sa talentovanom srpskom igračicom Lunom Vujević na Evropskom trgu u Zagrebu.

Međutim, ono što je privuklo pažnju prisutnih jeste trenutak kada je Ivanišević umesto reketa u ruci držao tiganj i igrao protiv publike. Ova neobična scena izazvala je smeh i oduševljenje među gledaocima.

Nakon egzibicionog meča, Goranova supruga Nives izrazila je svoje oduševljenje time kako se njen suprug snašao sa tiganjem na teniskom terenu. Takođe je otkrila da Goran retko boravi u kuhinji, ali da uvek priskoči da pomogne oko pospremanja. Nives je iznela plan da sledeći put kada Goran bude u kuhinji, napravi testo za palačinke, a da će zatim Goran biti taj koji će ih peći, iako više voli zdravu hranu poput ribe, blitve i maslinovog ulja.

Foto: Instagram.com/ nivessimpson

Nives i Goran Ivanišević

 

Nives Ivanišević takođe je iznela svoje mišljenje o odnosu između Gorana i Novaka Đokovića, ali i istakla ko je po njoj najbolji teniser svih vremena:

- Ja ću ovako na prvu reći Goran, ali objektivno gledano je to definitivno Novak Đoković i to ne zato što mu je Goran bio trener, već što je zaista najveći svih vremena, po svemu. Goran mu je u nekim stvarima pomogao, čudno je to kako unaprediti već najboljeg igrača, a moj suprug je to uspeo, jer je neke stvari doradio sa njim, pre svega servis, mislim da se će svi oko toga složiti - istakla je Nives, a prenosi "Srbija Danas".

S obzirom da se dobro snašao sa tiganjem umesto reketa na teniskom terenu, ostaje nam da sačekamo neku novu izjavu Nives Ivanišević, kada ćemo zasigurno saznati i kako se skavni teniser snašao u kuhinji sa palačinkama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading