NIKO NEĆE RASTAVITI MAJU I STANISLAVA: Taki dobio informacije iz Elite o svojoj ćerki, pa ŽESTOKO UDARIO na Mionu i Ša!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvezao jezik o gorućoj temi iz rijalitija!

NIKO NEĆE RASTAVITI MAJU I STANISLAVA: Taki dobio informacije iz Elite o svojoj ćerki, pa ŽESTOKO UDARIO na Mionu i Ša!

Foto: TV Pink/printscreen

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, oglasio se da domaći medij i progovorio o ljubavnoj vezi njegove mezimice sa MMA borcem Stanislavom Krofakom Panterom. On je njih podržao od samog početka emotivnog odnosa i prvi put se složio sa izborom svoje ćerke. Taki je uveren da između njih dvoje cveta ljubav, ali da su cimeri ljubomorni i žele da im pokvare odnos. 

Republika

Foto: Republika, printscreen/TV Pink

Taki Marinković podržao vezu Maje i Stanislava

- Miona i Ša su dosadili više i Bogu i narodu, više nikoga ne zanimaju, ali moja Maja i Stanislav, tu cveta ljubav. Boža mi je rekao koliko su zaljubljeni, ali svi u kući hoće da ih rastave, ali neće uspeti. Maja je najjača karika u kući iza nje stoji cela armija. Ona je ove godine super, a hoće da je nameste da ni ovo ne valja - rekao je Taki.

Inače, Marinković je progovorio i o svom odnosu sa bivšim zadrugarom Božom Džonsom. Njih dvojica su bili jako dobri prijatelji, ali je tokom njegovog boravka u "Eliti" to prijateljstvo puklo i pale su teške reči sa obe strane, ali izgleda da su to rešili nakon što je on napustio Belu kuću. 

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Taki Marinković i Boža Džons

- Nisam se video sa Božom, njemu su davali neke informacije da sam ga ja pljuvao, kaže mi da su ga sestre pitale što je to pričao za mene. Ja se nisam svađao sa njim, s kim da se svađam sa detetom godište moje ćerke. Tu treba biti strahopoštovanje, mogu otac da mu budem - govorio je za Pinkov portal Taki Marinković.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading