NADAL KONAČNO PRIZNO ONO ŠTO SVI ZNAJU: Novak je GOAT - ovo su osnovne razlike između Rafe i Đokovića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.05.2024

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina na kraju uvek izađe na videlo.

NADAL KONAČNO PRIZNO ONO ŠTO SVI ZNAJU: Novak je GOAT - ovo su osnovne razlike između Rafe i Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Toni i Rafael Nadal

Toni Nadal, stric čuvenog španskog tenisera Rafaela Nadala, nedavno je dao zanimljivu izjavu o najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću. Prema Tonijevim rečima, Novak je najveći teniser sveta jer živi potpuno drugačijim životnim stilom od svojih konkurenata.

Istakao je da je Novak Đoković motivisan željom da postane najbolji igrač u istoriji tenisa. Za razliku od Rafe, koji vodi sasvim normalan život van teniskih terena, Novak vodi veoma disciplinovan život. On pazi šta jede, kako provodi slobodno vreme i ima potpuno drugačiju viziju od svojih rivala.

Po njegovim rečima Rafael Nadal je uvek živeo sasvim normalnim životom van teniskih terena. On ističe da Rafa, za razliku od Novaka, uživa u običnim životnim aktivnostima kao što su jelo, fudbal i druge aktivnosti. Tonijev odgovor na kritike da Rafa nije dovoljno profesionalan bio je da on ne želi da Rafa žrtvuje svoj normalan život van tenisa, već da je važno da daje sve od sebe kada je na terenu.

Foto: www.profimedia.rs

Misterija je rešena - on je GOAT

 

S druge strane, Toni ističe da je Novak Đoković veoma disciplinovan kada je reč o svojim životnim navikama. On vodi računa o ishrani, slobodno vreme provodi na određene načine i ima jasno definisanu viziju svog života van teniskih terena.

Na kraju, Toni Nadal ističe da sva trojica, Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer, imaju zajedničku želju da budu najbolji ikada. Važno je istaći da je u toj priči najvažnije koliko su spremni da se žrtvuju kako bi postigli vrhunske rezultate.

Reči Rafinog strica bude interesovanje javnosti za životne stilove vrhunskih tenisera i postavljaju pitanje koliko je disciplina van terena važna za postizanje vrhunskih sportskih rezultata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading