STANIJA POKAZALA KAKVA JE DOMAĆICA! Evo kako je ukrasila dom za Vaskrs, otkrila i šta najviše voli da radi na ovaj dan!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznici u mom domu su spoj tradicionalnog i modernog i baš kao takva sam dobar domaćin.

STANIJA POKAZALA KAKVA JE DOMAĆICA! Evo kako je ukrasila dom za Vaskrs, otkrila i šta najviše voli da radi na ovaj dan!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, instagram.com/stanijadobrojevic

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević sredila je u svom stilu dom u Rumi za Vaskrs, pa je objasnila koliko joj porodica znači i kakve običaje zajedno imaju na ovaj dan. 

Došla sam u Srbiju isključivo povodom praznika i da sa porodicom proslavim Uskrs i krsnu slavu Đurđevdan. Ove godine su ta dva praznika spojena, tako da sam Uskrs preuzela na sebe i danas je kod mene svečanost, a već sutra slavimo Đurđevdan kod mog brata Sanija. Porodica, najmiliji, odlazak u Fruškogorske manastire su ono što ima posebni značaj i težinu za mene a to mi je sve ipak u Srbiji - objasnila je ona za Pink.rs, pa je dodala: 

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

 

- Praznici u mom domu su spoj tradicionalnog i modernog i baš kao takva sam dobar domaćin. Volim da se potrudim oko detalja i da sve to odiše elegancijom uz dobru hranu i prijatnu prazničnu atmosferu...Radujem se tome! Tu je naravno post, odlazak u manastir na pričest, a zatim svečani ručak u mom domu za najmilije. Kuckanje jajima je običaj koji se ne zaobilazi, ove godine mi je tema pink boja, pa su te nijanse i ovogodišnja jaja. 

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

 

Ono što je takođe važno, hrišćanski je praštati svima, pogotovo onima koji su nas najviše povredili. To je lekcija koju mnogi teško uče, neki smatraju da time ruse svoj karakter...Ne morate ni reči toj osobi, ali bitno je da ste u svom srcu oprostili i otpustili. Tako da karakter ostaje tu! Ja sam zadužena za sve ove godine, od farbanja jaja do uskršnje trpeze...I sve je ispalo besprekorno i lepo i ukusno, još samo gosti da stignu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading