ANA ĆURČIĆ U ZAGRLJAJU BIVŠEG MUŽA MILENE KAČAVENDE! Procurila privatna fotografija, učesnici Elite servirana hladna osveta!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić organizovala je susret sa bivšim mužem Milene Kačavende.

ANA ĆURČIĆ U ZAGRLJAJU BIVŠEG MUŽA MILENE KAČAVENDE! Procurila privatna fotografija, učesnici Elite servirana hladna osveta!

Foto: instagram.com/printscreen, ATA Images

Učesnica rijalitija "Elita", Milena Kačavenda više puta govorila je o svom nekadašnjem suprugu, sa kojim joj je razvod jako teško podnela. Radi se o Srđanu Kačavendi, jednom od preživelih iz "Vidimo se u čitulji", kako prenose mediji, a on je takođe nekadašnji vođa voždovačkog klana, uz kojeg je Milena živela kao kraljica i sa njim osvnovala porodicu. 

- Supruga sam upoznala devedestih godina. Bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog, ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla - pričala je ona.

Iako je Milena Kačavenda u rijaliti ušla da raskrinka nekadašnju prijateljicu Anu Ćurčić, čini se da je njen bivši suprug Srđan Anina najveća podrška, što potvrđuje najnovija fotografija na profilu bivše zadrugarke.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Milena Kačavenda i Srđan Kačavenda

 

Ona je objavila selfi sa Srđanom, pa izazvala burne reakcije, s obzirom da Milena nije mogla da poveruje u informaciju da je Ana u dobrim odnosima sa njenim bivšim suprugom:

- Srki brat - napisala je Ana uz fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Ćurčić i Srđan Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
sasa

25.02.2024 13:03

zena je zlo...Aco,Zveki...spasili ste se...jadan Sasa😂😂😂

wow

25.02.2024 14:29

Njanjava ne gubi vreme….Kacavendo,sram te bilo ,pa zar sa Njanjavom da se slikas ?!