ANA ĆURČIĆ POKUŠALA DA VRATI ZVEZDANA, PA DOŽIVELA NOVU IZDAJU! Zbog Slavnića ponovo u suzama, prijatelji se ne odvajaju od nje!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić prolila je gorke suze zbog neuspelog pomirenja sa Zvezdanom Slavnićem.

ANA ĆURČIĆ POKUŠALA DA VRATI ZVEZDANA, PA DOŽIVELA NOVU IZDAJU! Zbog Slavnića ponovo u suzama, prijatelji se ne odvajaju od nje!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića i dan-danas intrigira javnost, a diskvalifikovani učesnik Zadruge progovorio je o mogućem pomirenju i otkrio da li postoji šansa da njih dvoje nekada obnove romansu:

- Posle svega što se desilo, pomirenje je nemoguće. Neću da priznam nešto što nema veze sa životom i to starno ne mogu. Nije obostrano pomirenje, ona ne vidi stvari kao ja. Ona je sama sebe demantovala u nekim stvarima. Ako to nije dovoljno, šta ja tu mogu da pomognem? Ništa - izjavio je Zvezdan Slavnić u emisiji za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

Anin blizak prijatelj, Bane Đokić, takođe je govorio na ovu temu, pa otkrio da je Ćurčićeva imala nameru da vrati Zvezdana, u momentu kada je on boravio u Zadruzi, pa započeo vezu sa Anđelom Đuričić, zbog koje ju je i ostavio.

Podsetimo, Zvezdan se dugo pitao koji je bio razlog Aninog ulaska u Elitu, a Ćurčićeva ni sada nije želela da prizna da je, u tom momentu, imala nameru da ga rastavi od Anđele i eventualno nastavi vezu sa njim:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

– Da smo se tada čuli, nikada joj ne bih dozvolio da uđe. Ona je tada gajila nadu da bi možda mogla da ga vrati – rekao je Bane Đokić u jednoj emisiji, a ubrzo je Ana uletela u studio, a Bane završio u suzama.

Ovo priznanje će definitivno iznenaditi Zvezdana, a da li će nekada doći do njihovog razgovora - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading