"DOKTOR SMRT"! U Meksiku uhapšen poznati lekar zbog serije ubistava! GODINAMA UBIJAO ŽENE, SLUČAJNO PAO!

Autor:

Svet

27.04.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miranda je doktor hemičar koji je radio u laboratoriji za istraživanje i tehničku pomoć u ABC bolnici, a sumnja se da su većina njegovih žrtava bile studentkinje, radnice u laboratoriji, koleginice i prostitutke.

"DOKTOR SMRT"! U Meksiku uhapšen poznati lekar zbog serije ubistava! GODINAMA UBIJAO ŽENE, SLUČAJNO PAO!

Foto: Printscreen/Facebook

Doktor Migel Kortes Miranda, koji je optužen za ubistvo sedam žena i sumnja se da je umešan u još dvadeset slučajeva, šokirao je javnost svojim zločinima. Poznat kao "meksicki Damer", nadimak koji je dobio po uzoru na američkog serijskog ubicu Džefrija Damera, Miranda je uhapšen zbog ubistva maloletne komšinice, ali je policija nakon pretresa njegovog stana otkrila jezive dokaze koji upućuju na to da je reč o serijskom ubici.

Prilikom pretresa Mirandine stambene jedinice, policija je pronašla ljudske ostatke, sedam ljudskih lobanja, dokumenta njegovih navodnih žrtava i alate tipa testere. Ovi uznemirujući detalji ukazuju na to da je Miranda možda bio aktivan serijski ubica već duži vremenski period. Prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da je Mirandi raskomadao svoje žrtve kako bi uklonio dokaze svojih zločina.

Miranda je doktor hemičar koji je radio u laboratoriji za istraživanje i tehničku pomoć u ABC bolnici, a sumnja se da su većina njegovih žrtava bile studentkinje, radnice u laboratoriji, koleginice i prostitutke. Ovo je izazvalo zabrinutost i strah u meksičkoj zajednici, jer se čini da je Mirandi bila dostupna grupa ranjivih žena koje je ciljao.

Mirandi je određen pritvor zbog ubistva i pokušaja ubistva, ali mediji prenose da je za sada optužen samo za sedam ubistava, uključujući i ubistvo Fride Sofije Lime i Vivijane Garido. Međutim, policija nastavlja istragu kako bi utvrdila sve činjenice i povezanost Mirande sa ostalim slučajevima.

Slučaj doktora Mirande budi strah i brigu u meksičkoj zajednici, a javnost sa strepnjom iščekuje dalji razvoj događaja. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena i da će svi odgovorni za ove strašne zločine biti privedeni pravdi.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading