Neviđena asistencija Dušana Tadića razvalila mrežu Bešiktaša!

Autor:

Sport

27.04.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče pobedio Bešiktaš u derbiju Istanbula

Neviđena asistencija Dušana Tadića razvalila mrežu Bešiktaša!

Foto: Printscreen/Twitter

Dušan Tadić


Fudbaleri Fenerbahčea ostvarili su važnu pobedu u derbiju Istanbula protiv Bešiktaša rezultatom 2:1. Utakmica je od samog početka bila uzbudljiva, a domaćem timu je posao dodatno olakšan isključenjem Al Musratija iz redova Bešiktaša već u 25. minutu.

Nestvarna asistencija Dušana Tadića

U 30. minutu, Miši Batšuaji je postigao prvi gol za Fenerbahče, a ovom pogotku prethodila je neverovatna asistencija Dušana Tadića. Tadić je majstorski dodao loptu grudima napadaču, koji je zatim rutinski savladao golmana Bešiktaša.

 

 


Kaveči duplirao prednost Fenerbahčea

U drugom poluvremenu, Fenerbahče je povećao svoje vođstvo golom Kavečija u 69. minutu, što je dodatno uzburkalo strasti na terenu.

Galatasaraj i Fenerbahče u trci za titulu

Nakon ovog kola, Fenerbahče se nalazi na drugom mestu tabele sa 89 bodova, samo četiri manje od vodećeg Galatasaraja. Ovaj rezultat dodatno zaoštrava borbu za titulu u turskom prvenstvu.

Bešiktaš na petom mestu

Sa 51 osvojenim bodom, Bešiktaš se trenutno nalazi na petom mestu tabele, ali će sigurno nastaviti da se bori za bolje pozicije u preostalim utakmicama prvenstva.

Fenerbahče je tako ostvario važnu pobedu nad rivalom, dok Bešiktaš ostaje sa manje bodova na tabeli ali sa velikom željom da se popne na višu poziciju. Derbi je još jednom potvrdio svoju neizvesnost i atraktivnost, ostavljajući navijače u iščekivanju sledećeg velikog okršaja na terenu.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading