NIKOLA ROKVIĆ SE POVREDIO NA PUTU DO GRČKE: Pevač podelio strašnu sliku, javnost ZABRINUTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se oglasio na društvenim mrežama i zabrinuo sve!

NIKOLA ROKVIĆ SE POVREDIO NA PUTU DO GRČKE: Pevač podelio strašnu sliku, javnost ZABRINUTA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevač Nikola Rokvić je krenuo na izazovnu pešačku avanturu dug 1.060 kilometara, sa namerom da stigne do manastira Nektarija Eginskog u Grčkoj. Iako je tek šesti dan od kada je krenuo na put, Nikola je već doživeo povredu zbog koje su mnogi izrazili zabrinutost.

Nikola je rešio da pređe put dug 1.060 kilometara bez korišćenja prevoznih sredstava, što zahteva izuzetnu fizičku i mentalnu spremnost. Tokom dana, pevač prelazi otprilike 30 kilometara, kombinujući hodanje i trčanje. Ova hrabra odluka privukla je pažnju javnosti i pokrenula talas podrške i donacija za humanitarnu svrhu.

Republika

Foto: instagram.com

Povreda Nikole Rokvića

Na svom putu, Nikola se suočio sa izazovom u vidu žuljeva na stopalima, ali je odlučno istakao da to neće sprečiti njegov napredak ka cilju. Svojom upornošću i rešenošću da nastavi put, Rokvić je pokazao izuzetnu posvećenost humanitarnoj misiji koju je preuzeo.

Nikola Rokvić je nedavno osnovao fondaciju sa suprugom Bojanom, a njihov cilj je pružanje pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Pevač je odlučio da pešači do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, prikupljajući sredstva za dečju onkologiju. Njegova posvećenost i predanost ovoj humanitarnoj misiji rezultirala je sakupljanjem značajnih donacija u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

Nikola je putem svog Instagram profila podelio lepe vesti o uspešnom prikupljanju sredstava, zahvaljujući se svima koji su podržali ovu plemenitu inicijativu.

Nikola Rokvić je svojom hrabrošću i odlučnošću inspirisao mnoge, pokazujući da je moguće ostvariti velike ciljeve i istovremeno pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Svojim primerom, on je podigao svest o važnosti humanitarnog rada i solidarnosti u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kire

27.04.2024 22:30

Ona se bavila modelingom on je pevao sta se sad to promenilo pa bi da grade karijere baveci se dobrotvornim radom?