KREZUBA ANELI ZAPREPASTILA GLEDAOCE! Ona sebe smatra FATALNOM, a jezive fotografije ZGROZILE JAVNOST!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić šokirala izgledom, niko je ne bi prepoznao.

KREZUBA ANELI ZAPREPASTILA GLEDAOCE! Ona sebe smatra FATALNOM, a jezive fotografije ZGROZILE JAVNOST!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić jedna od učesnica rijaliti programa "Elita", privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom. Nedavno je postala tema interesovanja nakon što je na društvenoj mreži Instagram osvanula fotografija njenih zuba tokom procesa stavljanja novih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić spremna na sve zarad novca

Naime, Aneli je zgrozla javnost kada je objavila fotografiju na kojoj je krezava, a nakon toga za sebe je rekla da je fatalna i da ne može nijdena devojka da joj parira. Nakon toga komentari su se samo nizali, a svi su osudili Anelino nadmeno ponašanje.

Foto: instagram.com/anelin_bolijer

Aneli Ahmić Instagram

 

- "Koja jadnica", "Krezuba Aneli umislila da je riba", "Jadno je šta sve ova žena radi radi para", "Aneli štrokava da nema dalje", "To vam je kad se seljanka potpapuči" - bili su samo neki od komentara.

Inače, fotografija Anelinih zuba u procesu stavljanja novih izazvala je različite reakcije javnosti. Većina se na prvi pogled uplašila kada je videla ovu fotografiju, jer je Ahmićeva neprepoznatljiva. Dok su neki izrazili zabrinutost zbog promene njenog izgleda, drugi su je osudili što koristi svaku priliku da bi od pratioca izvukla novac. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube/printscreen

Aneli Ahmić mesecima ratuje sa bivšim parterom Asminom

Podsećamo da je Aneli nedavno prepričala kako ju je biši partner Asmin Durdžić zlostavljao i kako je, na dan sahrane oca, bila potpuno modra, zbog čega je kasnije završila u policiji. Zajedno su planirali da pozovu hitnu pomoć, kako bi joj ukazala pomoć, a ćerka Nora je za to vreme bila u automobilu i prisustvovala jezivim scenama:

- Ne mogu da pričam o tome, nisam mogla da ga prijavim, stajali smo na pumpi , hteli smo hitnu da zovemo, nikad u životu tu bol nisam osetila, Nora je bila pozadi, stavila sam naočare da me brat ne vidi da ne napravi haos - govorila je Aneli, pa dodala:

 Kad se desila strašna stvar u Bosni, ima veze sa tim, ja sam tada išla u policiju. Išla sam prijaviti, sa svim dokazima, i rekli su mi da ne mogu ništa jer je on iz Lisca i da mora tamo da idem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading