IZ ANELI JE VRIŠTAO MUŠKI GLAS! Hodža progovorio o ISTERAVANJU ĐAVOLA iz Ahmićeve - izgledala je kao RAZJARENI BIK!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hodža tvrdi da je Aneli bila pod uticajem nečastivih sila.

IZ ANELI JE VRIŠTAO MUŠKI GLAS! Hodža progovorio o ISTERAVANJU ĐAVOLA iz Ahmićeve - izgledala je kao RAZJARENI BIK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Hodža Mehmedalija Karamujić je u jednoj emisiji otkrio detalje o egzorcizmu nad Aneli Ahmić. Prema njegovim rečima, Aneli je imala problem koji je zahtevao intervenciju, te se zajedno sa suprugom Asminom Durdžićem obratila Karamujiću radi pomoći.

Republika

Foto: Youtube/ RTVGlasDrine Glas Drine

Hodža Mehmedalija Karamujić progovorio o Aneli Ahmić

Naime, Hodža je opisao dramatičnu scenu koju je zatekao u domu Aneli i Asmina, opisujući ženu koja je delovala kao "razjareni bik". Prema njegovim rečima, tokom egzorcizma se javio muški glas, što ukazuje na to da je Aneli bila pod uticajem nečastivih sila. Ovo je izazvalo polemiku u javnosti o tome ko je tačno bio zahvaćen problemom - Aneli ili Asmin.

-Tamo sam zatekao ženu koja je izgledala kao razjareni bik. I onda dolazi do reakcije i javlja se muški glas - opisivao je Mehmedalija u najavi emisije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić bila puna demona

Ova priča je izazvala veliku pažnju javnosti, pre svega zbog toga što su u nju uključene javne ličnosti. Takođe, rasprava o egzorcizmu i veri je tema koja uvek izaziva interesovanje i polemike. S obzirom na sva neslaganja i sukobe između učesnika, ova priča bi mogla da dobije nove obrte i da ostane aktuelna u javnosti u narednom periodu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iz Aneli Ahmić progovorio muški glas tokom isterivanja đavola

Osim detalja o egzorcizmu, važno je napomenuti da je sam hodža bio gost emisije, što je izazvalo dodatnu pažnju publike. Njegovo lično iskustvo i uverenja su takođe bila predmet interesovanja, posebno zbog javnih polemika i osuda koje je doživeo zbog primanja vere.

Podsećamo da je Aneli u "Eliti" pričala o susretu sa Hodžom, kao i da je njena kuća tada bila puna demona.

Republika

Foto: Shutterstock, youtube.com/pink.rs

Aneli Ahmić bila van sebe nakon isterivanja đavola

- Tada sam doživela napad panike pre nego što je počeo to da radi. To mi je bilo suočavanje, dobila sam napad panike, a Asmin se izvrnuo u Brčkom. On je meni rekao da u mojoj kući ima demona. Počeo je da povraća, trzanje, izbacivanje valjda toga. Ovo što sam ja doživela, to je napad panike - rekla je Aneli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
U prolazu

13.02.2024 14:06

Na Aneli se vidi da nesto nije u redu sa njenom psihom.Ona ima stalnu potrebu za seksom sto je odlika osoba sa mentlanim oboljenima.Da li bi se ona tako penjala na Janjusa i pred malom kcerkom i cmakla ga po milion puta .Mala je u velikoj opasnosti da oboli u takvoj sredini.Njihov odnos nije normalan.To nije ljubav to je seksualno ovisnost