ANA VARALA ZVEZDANA SA POZNATIM PEVAČEM! Dnevnik prevarene zadrugarke otkriva TAJNU koju će odneti u grob!

Autor: P. R.

Zadruga

17.05.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena velika tajna Ane Ćurčić, a Zvezdan Slavnić ni ne sluti šta mu je radila iza leđa!

ANA VARALA ZVEZDANA SA POZNATIM PEVAČEM! Dnevnik prevarene zadrugarke otkriva TAJNU koju će odneti u grob!

Foto: YouTube//Printscreen

Ana Ćurčić deset godina unazad pisala je dnevnik u kom je beležila svoje najintimnije tajne, ali za to niko nije znao sve dok nije rešila da uđe u šestu sezonu "Zadruge". Tada je kumi Mileni Kačavendi i još jednoj prijateljici ostavila dnevnik na čuvanje.

Međutim, kako se saznaje od izvora koji je imao priliku da prelista  Anin dnevnik otkriva da ni ona nije navina, te da sumnje Zvezdana Slavnića da ga je varala dok je bio u zatvoru imaju osnova jer je u dnevniku napisala sa kojim oženjenim pevačem je imala kratku avanturu dok je Zvezdan bio u Švajcarskoj. Ana je tog poznatog čoveka obeležila inicijalima njegovog imena i jasno se zaključuje o kome je reč.

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

- Ima svega tu, ali je najviše pisala o odnosu sa Zvezdanom. Međutim, veliki šok za sve nas je bilo to što ga je prevarila dok je on bio u Švajcarskoj u zatvoru. Sve se dešavalo 2017. godine, tada je Ana slučajno srela tog pevača, koji ima ženu i više dece. Baš je poznat i popularan, a ona ga zna iz vremena kada su bili klinci i akda se zabavljala sa Acom Bulićem. Tada je on bio nepoznat pevač i nastupao je po spavovima. Muvali su se prvi put posle njenog raskida sa Bulićem, ali se tada ništa konkretno nije desilo. Sreli su se posle toliko godina, razmenili brojeve, dopisivali se skoro svaki dan i njoj je u tom trenutku prijala pažnja jer je bila usamljena. Sa Zvezdanom je bila u nešto zategnutim odnosima i odlučila je da se sastane sa tim pevačem. Još veći šok mi je što je on bio kod nje u stanu. Tu joj je bilo najsigurnije da se vide. Njihovo viđanje trajalo je oko dva meseca, a onda je dobila pismo od Zvezdana kako joj izjavljuje ljubav, piše joj da ne može da zamisli život bez nje i da jedva čeka da izađe iz zatvora kako bi oni započeli novi život. Pošto je imala velike emocije prema njemu, tada je odlučila da prekine aferu sa tim pevačem. On je ionako veliki švaler, sigurna sam da je brzo našao neku drugu - otkriva Anina prijateljica i dodaje:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

- U dnevniku je napisala da je jako grizla i da sebi dugo nije mogla da oprosti tu prevaru. Ali je bila spokojnija što se ta prevara desila sa pevačem kojeg je simpatisala i pre nego što je upoznala Zvezdana. Znala je da on neće širiti priču o njima jer ima porodicu i nadala se da zvezdan nikada neće saznati za to. Kako je navela u dnevniku, nju je nerviralo to što je Zvezdan stalno isticao vezu sa Ksenijom Pajčin, pa je malo i tu smirila svoj ego - zaključuje zadrugarkina drugarica za Star koja moli da joj se ime ne spominje, dok Anina kuma nikada neće otkriti njenu tajnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading